Fiúk, nagyon zavarna egy lányon?
Figyelt kérdés
[link] egy ilyen vakbélműtét utáni heg(csak vízszintesen) és egy térdén lévő rosszul gyógyult seb -nagyon enyhe keloid- ?2013. jún. 1. 18:56
3/5 anonim válasza:
Nekem a nyakamon van egy heg, nem tudom mekkora, de nem kicsi. A nyakamon lévő seb hemangioma miatt lett, és a jobb lábszáramon is hemangioma miatt van egy folt, de az felszívódott. + Az egyik ujjam kicsit más mint a többi, de alig észre vehető. :) (A jobb oldalam kicsit hibás, mert ezek mind ott vannak :D)
Szóval szerintem egyáltalán nem vészes, sőt, szinte mindenkinek van valahol hege.
4/5 anonim válasza:
Nem zavarna. Ráadásul király az elefánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!