Fiúk titeket zavar ha egy lányon van egy kis felesleg?
nem vagyok kövér, de nem is vagyok vékony.
a hasamon, combomon, fenekemen van egy kis "husi"
fiúk titeket ez zavar? vagy észre sem veszitek/vagy nem is nézitek?
165 cm vagyok és 62 kg. szerintetek az jó? viszont a mellem nem olyan nagy :/
Ne foglalkozz ezzel, mert a husisabb lányok szexibbek mint egy csontkollekció.
Én mondom neked hogy voltam már csontsovány lánnyal meg egy kb hozzád hasonlóval így méretek alapján persze és nekem jobban bejött a husisabb lány, sokkal jobb volt az alakja, volt is mit fogni rajta, meg nem csak a külső a fontos, és nekik a husisabb lányoknál jobban észrevettem azt hogy szerényebbek, kedvesebbek és nem képzelik magukat a világközepének csak mert csontsovány modell alkatuk van.
Ha az arcod szép akkor az csak jobb lehet.
Ne aggódj ezen:) Ha nem érzed jól magad akkor mozoghatsz de inkább erősítsél és maximum 5 kilót dobjál le ha annyira akarod, de én szerintem ez nem szükséges.
Előttem szólóval egyet értek!
Sokkal szexibb az a kis "husi",mint a full sovány test.Volt már husis és vékony bnőm is,a husis jobban bejött alkatilag mindig.
Ha beléd szeretnék akkor még szexinek is találnám,de alapesetben inkább a sportos csajok vonzanak.
17/F
Nekem az a gyengém...
Markolászós vagyok és a csontfogdosást nem csípem..
21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!