Ilyen izmos alak még bejön nektek? Tetszik?
2013. júl. 31. 10:26
1/16 anonim válasza:
ez már túl "férfias"legalább is nekem hiányoznak belőle a finom nőies izmok(igen,ilyen is van)és nem hiszem hogy eredeti lenne
3/16 anonim válasza:
Ilyen izomzat mellett tuti nem eredeti. Mivel a mell zsírszövet ezéer edzés hatására eltünik. Természetesen extrém edzésről beszélek.
4/16 anonim válasza:
Rossz képet választottál.
Ezen a képen be van durrantva,olajozva,és úgy is van beállítva,hogy minél jobban látsszanak az izmai.
És a melle eredeti.
Nekem egyébként nagyon tetszik.
5/16 anonim válasza:
Meztelen kép kell, onnan lehet csak megmondani hogy eredetiek-e a mellei. Amúgy igen, ez az izmosság mééég bejön. De had lássak egy meztelen képet is, meg főleg fedetlen popójáról.
6/16 anonim válasza:
Tuti nem eredeti a melle nézzetek meg több képet.
7/16 anonim válasza:
Megnéztem róla több képet is, ruhában, minden olaj, egyebek nélkül nagyon csinos. :) Szerintem nincsenek megműttetve a mellei, vagy ha igen, akkor profi munkát végeztek. :D
8/16 anonim válasza:
Rajnai Réka gyönyörű lány, már régóta felfigyeltem rá, mert nagyon tetszik. Nagyon jó teste van és egyáltalán nem túl izmos.
9/16 anonim válasza:
Nekem a felsőteste csak éppenhogy túl izmos, de szép, tetszik, hogy ilyen szálkás, de alul már jobban izmos. Az, hogy ilyen szálkás az mindenképp tetszik, de talán picit lehetne vékonyabb.
10/16 anonim válasza:
Rohadt jó alakja van, és nagyon csinos. Ha ez nem nőies, akkor semmi. Ha ez férfias, akkor nem akarom tudni, hogy azok a férfiak, akik ezt írták, milyenek... :D
A melle szerintem eredeti.
Az meg, hogy a mell edzés miatt lemegy, mert zsírszövet. Ójajj, anyám, persze csont lapos lesz egy genetikailag nagymellű is, amint elkezd edzeni. Miért nem ért itt senki a női élettanhoz bakker? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!