Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén lányok, ilyen alak bejön nektek? Ez nem lány a képen?
Figyelt kérdés
Sok lány azt írta, hogy ez az etalon, itt kezdődik a helyes fiú kategória. Na de egy lánynál kezdődik a fiú kategória? Ugye nem vesztetek meg csajok?
2012. nov. 17. 22:06
2/8 A kérdező kommentje:
Ez nem srác elsőre. Ez nekem homo bicskanyitogató kategória.
2012. nov. 17. 22:11
3/8 anonim válasza:
elég fura, nekem nem jön be, de nem az alakja miatt, hanem a feje nem tetszik
nekem nem csak az a pasi, aki kockásra van gyúrva, szeretem a vékonyakat, csak a fejük legyen férfias, no meg azért ne legyenek alacsonyabbak nálam
4/8 anonim válasza:
Hát szerintem is elég lányos külsejű...még ha az arcát nem is néznék, se tetszene, semmi izom nincs rajta. Nekem nagyon nem tetszik..
15l
5/8 anonim válasza:
Látszik rajta,hogy pasi,de nekem nem kellene..
A rock stílus magában még oké, csak valami normálisabb alakkal és külsővel párosuljon..:D
6/8 anonim válasza:
ő még kisfiú.de nem lány,pár év múlva helyes lesz.babafej:))
8/8 anonim válasza:
akkor most őszintén. téged miért érdekel, hogy nekem mi jön be? vagy a mai lányoknak mi jön be? mér nem szrod le? azér mert te nem kellessz senkinek,és nyomorodban mindenkibe belekötsz? ideje lenne felfogni, hogy igen,nem mindenki egyforma, igen, sajnos vagy nemsajnos a korstílus perpill a nőies férfiakat helyezi előtérbe,de ez nem jelent többet annál, minthogy aki divatolni akar az divatol,aki meg nem az nem. igeje lenne már kibszni a kukába ezt a krva tipikus magyar mentalitást, hogy mindig mások háza táját hugyozuk le, holott gondolom a saját portádon is lenne takarítani való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!