gratulálok,küldtél normális testalkatú lányokat
ne az ilyeneket nézd,a soványság és a kövérség volt a téma,hogy nem egészséges,ők viszont teljesen rendben vannak
nyilván számít az izomzat is,de ők nagyon nem jó példák rá
Ömm... de, mondtatok. "De kövérnek lenni nem egészséges"
Egyik válaszolótól idéztem. És erre reagáltam, a cikket elintéztem az utolsó mondatomban, mert több karaktert nem akarok rá pazarolni, mert úgy szarság, ahogy van. Ezt írtam is, nem tudom, ki nem ért a szövegértéshez. Egyébként.
És nem mondtam butaságot, szerintem totál logikus, hogy a kinézete nem határozza meg az ember egészségét. Hacsak nem látod, h nap mint nap mit eszik, akkor nem tudod reálisan megmondani senkiről, hogy egészségesen él-e vagy nem. Ha ez nektek butaság, akkor rohadt primitívek vagytok, és az én véleményem leszavazásával meg leszólásával nyugtatjátok magatokat, hogy másikat cikizni meg másokat irányítani a kinézetük miatt oké dolog. Szólok. Nem az.
Egyébként rém intelligensek vagytok, hogy az egész témát RÁM hegyezitek ki. Akkoriban 16-17 éves mondtam, mutass nekem egy olyan 17 éves, vékony, csinos, nem hízékony lányt, aki NEM iszik cukros üdítőt, nem eszik hamburgert és nem fogyaszt cukrot, édességet! Na ugye. NINCS ILYEN, vagy legalábbis nagyon kevés, de tizenéves szinte egy sem, hacsak nem esetleg glutén- vagy laktózérzékeny vagy cukorbeteg. Az ember lánya, főleg ha genetikailag vékony hajlamos elfelejteni, hogy neki is csak egy teste van (ez köszönhető leginkább annak, hogy manapság általánosan elfogadottabb vékonynak lenni, mint jó erőben, egészségesnek v izmosnak). Az én szervezetem rövidebb ideig bírta, kórházba kerültem, ma már rendes étrendem van, és egészségesebb vagyok, mint valaha. ÉS?
Nem RÓLAM van szó, csak egy példa volt, de ti hála az égnek itt vagytok, hogy lehülyézzetek egy mondatnyi benyomás után, és egy 16 éves fruska alapján értékelitek azt, amit mondok. Gratulálok. Persze, hogy tudom, hogy mindenkinek másmilyen a genetikája, ugyanezt leírtam, meg azt is, hogy a testméret nem függ össze az egészséggel, mégis itt saraztok, hogy mekkora hülye vagyok. Mégis mi a problémátok? Az, hogy ki merem mondani, hogy hülye az, aki más kinézetével törődik? Hát, bocs, igenis, mások kinézetével törődni nem jófej dolog. Magatokra ismertetek, vagy csak extrém kötekedő tagok vagytok? jézusmária, ez a mártírduma...
Szerintem gusztustalan. Jó a szólásszabadság meg minden, de nem kéne minden elmebajos perverz fetisisztának cikket írnia. Lehet hogy csak nagyon "költői" akart lenni, de akkor is. Na már most lehet engem ócsárolni, de ez egy közönséges, kövérnő-vigasztaló sz*ar. Tudom hogy a túlsúlyosak szeretik ilyenekkel vigasztalni magukat, de van különbség a kövér, elhízott meg az anorexiás között. Van átmenet. És az az egészséges. Most lehet nekem képeket mutogatni plus size modellekről, de az nem a valóság. Esetleg az arcuk lehet szép (ami ritka mert a túlsúly miatt az arcvonásaik is torzulnak) de a szerkesztés ellenére egy hurkás, narancsbőrös nő van a képen. Kezd elegem lenni ebből a helyzetből. Régebben az volt a módi hogy a kövéreket, a magukra nem adó nőket/lányokat támadták, manapság ez totál megfordult és nagyon trendi lett, a gyárilag vékony, esetleg igényes nőket kikezdeni. Abból is elegem van hogy a VS modelleket támadják meg hogy elhízott nők kampányolnak az üzletek előtt amikor ők aztán mindennek elmondhatóak csak nem soványnak. Sportosak, van mellük, fenekük, és így szépek ahogy vannak. Azt gusztustalannak tartom hogy aki nem ilyen, vagy nem képes elfogadni magát, érzi hogy jobban tetszenek az ilyen kaliberű nők a férfiaknak ahelyett hogy tenne azért hogy jól érezze magát a bőrében másokat bánt.
Nem tudom igazából minek írtam egyáltalán választ, mert szerintem a világ még nem tart ott hogy ezt a globálisnak mondható problémát felfogja és értelmezze. És főként tegyen ellene, mert biztos van akinek ez tetszik de az elenyésző ahhoz képest hogy mi számít egészségesnek és valóban vonzónak a többség számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!