Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon sovány vagyok, mit tegyek?

Nagyon sovány vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rettentően sovány vagyok,piszkálnak is miatta. Annyira rosszul esik,hogy odajönnek hozzám és megkérdezik,hogy eszek e rendesen,komolyan ott elbőgném magam helyben és pl amikor megyünk ruhát venni az is igénybe vesz kb 3 órát mire találok magamnak olyan ruhát ami nem esik le rólam. 157 cm magas vagyok és 36 kg.

Minden nap 6-7x eszek.Sokszor eszek zsíros kaját is,de semmi. Egyszerűen képtelen vagyok hízni! Nagyon megköszönném,ha valaki segítene. 13/L

2013. júl. 23. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok más mondani sajnos; zabálj, mint egy víziló. :(
2013. júl. 23. 18:32
 2/12 anonim válasza:
semmit
2013. júl. 23. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el orvoshoz.

Ha 18-20 éves korodig nem változik semmi akkor elkezdhetsz egy hízókúrát.

2013. júl. 23. 18:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Voltam máár orvosnál nem is egyszer.Állítólag tejallergiám van,szóval nem szabadna tejterméket ennem. Fél éve nem is ettem,de semmi változás...
2013. júl. 23. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Hú az durva.Szerintem egyél sok zabpelyhet, kenyeret szénhidrátot.
2013. júl. 23. 18:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Én amondó vagyok, hogy most lépsz serdülő korba, magyarán előbb-utóbb hízni fogsz. Én ennyi idősen alig lehettem több 32 kg-nál, igaz, 150 cm se voltam. Lényeg a lényeg, hogy kis soványka voltam, de aztán elkezdtem nőiesedni, és egészséges súlyom van.

Szerintem (még) nem kell emiatt aggódnod.

2013. júl. 23. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
13 évesen én is iszonyú vékony voltam, pedig ettem rendesen. Ma már egész normális az alakom (175 cm, 55 kg), biztosan te is "ki fogsz majd kerekedni", ha idősebb leszek, nálam kb. 15-16 évesen kezdett elmúlni soványság. (21L)
2013. júl. 23. 19:32
 8/12 anonim válasza:
én 14 éves fiú vagyok 167cm 47 kg sportolok,eszek rendesen mégsem hízok.azthiszem egy cipőben járunk :(
2013. júl. 23. 20:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Azokkal vagyok akik szerint most fogsz "kikerekedni"

A beszólogatókat hagyd figyelmen kívül és szerintem az étkezéseden se változtass, zabálni meg főleg ne kezdj el. Nem tenne jót.

A gyerekosztály pedig jó hely ;) ennyi idősen én is ott vásároltam, tele van normális cuccokkal, van,hogy jobban néznek ki az ottani dolgok mint amiket a női részlegen kaphatsz.

2013. júl. 23. 20:43
 10/12 anonim válasza:
100%
Nyugi, a statisztikák nem mindig reálisak, nem biztos, hogy te vagy sovány,lehet, hogy ők kövérek... ;)
2015. jún. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!