Megéri a nyelvpiercing?
15 éves vagyok, és nagyon tetszik a nyelvpiercing. Anya nem hiszem, hogy most megengedné (14 éves koromban a melírt se nagyon akarta, bár aztán belement). Arra gondoltam, hogy majd megkérdezem, hogy mikor engedné meg. Csak az a problémám, hogy az injekciótól meg a fogorvostól is félek. :S (Jó, mondjuk nem szaladok a világ végére, csak magamban szörnyülködök. :D) Tehát ha egy tűvel átszúrnák a nyelvemet, akkor... nem tudom mi lenne. Szóval nem tudom,hogy megéri-e a dolog. Azt hallottam, hogy begyulladhat, és az nagyon fáj, meg hogy egy ideig nem lehet tőle beszélni. Gondoltam, rákérdezek ezekre itt, mielőtt a frászt hozom anyura...
(Nem tudom, ez számít-e, de láttam, hogy máshol is kiírták. Nos, jó tanuló vagyok, nem szoktam még bulizni se, barátom sem volt -> fiatalnak érzem magam hozzá, de azért ábrándozni szoktam. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!