Mi a véleményetek arról ha egy 16 éves lány tetováltat? Mennyire fájhat egy tetkó csináltatása?
Szerintem ez nem kor függő. Bár lehet, hogy ha nagyobb leszel megbánod vagy épp nem tudsz majd leállni. Én sajna így vagyok veled :D Már van 4 és nagyon imádom őket.
Szerintem nem kibírhatatlan a fájdalom, de persze fáj. Vagyis inkább olyan égető érzés, de hát ez ezzel jár. Attól is függ mekkora ábrát szeretnél és hova, mert mindenhol máshogy fáj. Csukló, lábfej, boka elég kellemetlen, nyak (tarkó) lapocka ilyen helyeken pedig szinte nem is érzed, de persze ez is ember függő, hogy ki mennyit bír elviselni. Remélem tudtam segíteni valamennyit. Annyit még, hogy szerintem mindenképpen olyan ábrát válassz ami jelent neked valami. Ne csak divatból csináltass valamit ami egyáltalán nem illik hozzád és később nem éreznéd jól vele magad. :)
Egy egyszerűbb minta nem fáj,a színezés kellemetlen,ha nagyobbat csináltatsz,akkor azért egy óra munka után már fáj,de szerintem sem kibírhatatlan.Inkább akkor menj,amikor nem menstruálsz,mert olyankor jóval alacsonyabb a fájdalomküszöbe a nőknek.
Tényleg jól gondold át,hogy mit is szeretnél,és inkább legyen drágább,minthogy- [link] -ilyesmi történjen...:)
Egyébként meg tényleg függőséget okoz:))
Okosan,de hajrá,ha tényleg szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!