Nagyon "gáz" a popsim? 42 évesen még lehet formálni rajta?
Huszonévesen évesen szép popsim volt, de most már nagyon csúnya..... Szerintetek?
Igen, unatkozom. :)
Ha 48 kiló vagy hova akarsz fogyni??? Ne a girhes pláza cicákra akarj hasonlítani, egy csinos nő nem zörög ,mint a nyárfa levél :)
Talán egy pasi kellene aki elhalmoz bókokkal ;)
szerintem az a legjobb ösztönzés. Most nincs aki dicsérjen?
"fogynék"
Ugye akkor beszélünk fogyásról, ha az elhasznált energia mennyiség több, mint a napi bevitt energia. Nyilván ha többet mozogsz, de a bevitt energia mennyiség kevesebb, akkor fogyni fogsz. Ha fehérjét eszel valamennyit, akkor nem fogsz a meglévő izommennyiségből veszíteni, bár azt hozzáteszem, hogy ha csoportosan végzed az aerobicot, akkor az oktatód- vagy trénered, vagy nevezzük bárhogyan, az add majd jó tanácsokat.
Én úgy "nem" fogytam izom mennyiségből, hogy vettem egy olcsó fehérjét, és azt ettem, így az izom mennyiség maradt, sőt edzéssel koncentráltan "növesztettem" a megfelelő helyre.
Cristos, nem akarok fogyni, így pont jó vagyok a magasságomhoz (160 cm), mondjuk, úgy még 2-3 kg szedhetnék magamra, de bármennyit eszek nem hízok, talán gyorsabb az anyagcserém, de szerintem genetikailag vagyok ilyen. A legtöbb 53 kg voltam, de egy betegség miatt lefogytam és azóta nem sikerül visszaszedni.
Van párom, ő bókol rendesen, ahogy illik már 13 éve. :)
Ha bókol a pasid, biztos dícséri a feneked is, mert bizony nem rossz :P ha ez nem ad elég motívációt.........
Neked kell fejben eldönteni, hogy mit akarsz. A helyzet nem rossz, de nem szabad elfelejteni, hogy öregszünk :(
Szánalmas lotyó. Ha közöm lenne hozzád, elásnám magam a föld alá, továbbra is tinik ajánlataira, és hízelgő, nyalizó szavaira nedvesedik a lukad...
15-17 éves kanos szarosok izgatnak téged?
Hova jutott ez a világ.
28/F
Hát ez az, és én is látom magamon, legfőképpen a fenekemen látszik, mert korábban sokkal formásabb, kerekebb volt. Párom azt mondja így is tökéletes és 10 évet simán letagadhatnék, de a gravitációnak az én testrészeim sem ellenállóak.
Mindenesetre köszönöm nektek, szinte kivétel nélkül mindenkinek, hogy időt szántatok és véleményt írtatok. Hétfőn azt hiszem elkezdek valamit mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!