Nagyon "gáz" a popsim? 42 évesen még lehet formálni rajta?
Huszonévesen évesen szép popsim volt, de most már nagyon csúnya..... Szerintetek?
Igen, unatkozom. :)
Szerintem elképesztően szép és formás a popsid, egy 20 éves lány is büszke lehetne rá! Nem kell rajta formálni semmit :)
26F
"Nézem és azon gondolkodom: kegyed tetszik-e már nekem, vagy igyak még?"
A válaszon NEM! Ha ennyire nem jön be, akkor fölösleges, gondolj a májadra, kár érte! :D
Ha te tényleg 42 éves vagy, akkor gratulálok, egy igazi szánalmas öreg ribizli, aki a szűz tinik véleményére élvezkedik.
Kösd fel magad te lotyó. Remélem ha/van lesz lányod, hasonló sorsra jut mint te.
Megfelelő tornával feszesebbé tehető, ha problémád lenne vele.
Ahová járok konditerembe, ott vannak nálad is idősebb hölgyek, akik nagyon szép feszesre, és formásra tudják alakítani a testüket intenzív aerobikkal.
Kitartás, és szorgalom! :)
Amúgy, hány privit kaptál eddig? :D
ma 14:39 és 15:05 Látom megjelentek azok akiknek soha nem volt gyerekszobájuk. 14:39 a válaszod téged minősít, ugye tudod!
Utolsó! Köszi, ez már jó motiváció! Aerobic-al nem fogynék? Mert azt nem kéne, 48 kg. vagyok. Itthon egy elipszis trénerem van, de jelenleg ruhafogasként díszeleg. Az elipszis tréner vajom formálja a testem, vagy az csak kardió/cardio edzésnek jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!