Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az egyik tanárom azt mondta,...

Az egyik tanárom azt mondta, hogy olyan ronda vagyok, hogy rajtam már semmilyen frizura sem segítene abban, hogy egy kicsit is szebb legyek. EZ IGAZ?

Figyelt kérdés
Itt vannak képek rólam: [link]

2013. júl. 26. 14:56
1 2
 11/13 anonim válasza:
90%

Sajnos nem sikerült megnézni a képeidet, de egy tanár Nem mondhat ilyet egyetlen diákjának sem, függetlenül attól, hogy igaz vagy sem, mármint, a rondaság.

A tanár azért van, hogy tanítsa a gyereket, és nem azért, hogy lelki károkat okozzon. Ezt meg kellene beszélni a szüleiddel, és az iskola igazgatójával, mert ez a kritika egyenértékű a fajgyűlölettel. Mert mit sugall??

1. Aki szépségversenyt nyer, az járhat iskolába, vagy fodrászhoz?

Amúgy melyik gyíkfajtához tartozik ez a tanár? Kíváncsi lennék, ő hogy néz ki!

Szerintem irigyli a fiatalságod...ezt a bunkót...és ez tanár??

2014. júl. 11. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát azt a tanárt, aki ilyet mond egy gyereknek, addig ütném, amíg mozog. Ezért kéne pszichológiai teszthez kötni azt, hogy vki taníthasson, mert rengete kárt okozhat egy fejlődő lelkivilágban.

Amúgy meg tök szép vagy (főleg a mosolyod és a kisugárzásod, de ha objektíven nézem a külsőd, sem ronda... aki ilyet mond, az igazán ronda embert még nem látott sztem), a hullámos hosszú haj kifejezetten jól áll neked.

2016. aug. 11. 13:25
 13/13 anonim válasza:
Szerintem szep vagy :) szemuveg fogszabalyzo lekerulne megjobb lenne es ha nem igy hordanad a hajad gondoren merr ugy tenyleg nem jo egyenesen jobban allna
2018. máj. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!