Csak én nem tudom normálisan levágni a körmömet?
Lehet, hogy ciki, de tényleg nem megy. A bal kezemen még oké, de ott is van, hogy egyik feltűnően kicsi vagy ferde. A jobb kezemen pedig épp, hogy sikerül egyáltalán levágni és arról ne is beszéljünk, hogy milyen lett.
Ti, hogyan csináljátok? :)
Az is elég, ha csak lereszelem?
Fiú vagy vagy lány?
A barátom ilyen kis csattintós körömvágóval szokta, meg az utóbbi időben rászokott a körömreszelőmre.
Szerintem mindegy hogy milyen módon csinálod, ha végül sikerül. Ha ne megy akkor meg gyakorold. pl ha lány vagy akkor lakkozd ki, azzal sokat ügyesedik a kezed.
Én reszelni szoktam, mert a vágás jobban sérti a körmöt (mert ugye picit beszakadhat meg ilyenek)...:D
18/L
Lány vagyok, ezért még cikibbnek érzem:)
Én nem tudom, még a lábamon se. Sehogy se áll kézre. Pedig alapvetően jó a kézügyességem, rajzolok meg úgy általában jól mennek az ilyen kézműves dolgok. Ez nem, meg hajat fonni sem tudok. Lakkozni egész jól megy. Akkor gyakorlom... Bár lehet inkább áttérek a reszelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!