Lányok mi a Véleményetek?
2009. okt. 22. 20:28
1/14 anonim válasza:
én undorodok a pirszingtől nekem azért nem:S
2/14 anonim válasza:
szerintem jó fej, vagány srác lehet.
bejön, bár nekem már túl fiatalka:)
sok sikert!
3/14 anonim válasza:
Az a vasdarab nem tetszik a szájában, látszik rajta hogy visszafogott, rendes srác, csak ki akar tűnni azzal a piercinggel a szájában. Ha kivenné akkor sokkal természetesebb lenne és érettebb:) Nekem ez jött le róla.
4/14 anonim válasza:
20:33as vagyok: látom a fülében is van vas:S Hát szép. Feltűnési visketegben szenvednek a fiatalok? Engem miért nem hat meg ez a hullám, pedig 19 éves lány vagyok, elég szabad a gondolkodásom. Lehet bennem van a hiba, de undorító.
5/14 anonim válasza:
Undorító nyálas fejű diszkópatkány. Fúj.
6/14 anonim válasza:
Egy két sorral lejjebb láthatkuk h ez a srác már megkérdezte h szerintünk milyen a piercingje! Hahó, fiú, kérdezd meg kerek perec h 'csajok, bejövök nektek?' amúgy nekem nem vagy az esetem, de az első pasim hasonlított rád :D
7/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen van,és nagyon szeretem:D 18/L
8/14 anonim válasza:
Kinézete alapján nem hozna lázba, de lehet hogyha megismerném a személyiségét megfogna benne valami. De kinézetre nem.
9/14 anonim válasza:
Ha neked tetszik....Ne foglalkozz mások véleményével,mert annak általában nem lessz jó vége.Amúgy attól hogy van 1-2 piercingje nem kell hogy feltűnési viszketetsége legyen.Az a baj hogy ha már valakinek piercingeje,tetoválása van akkor már mások szemében ilyen-olyan.Jó fejnek tűnik.
10/14 anonim válasza:
nem tetszik a haja, túl rövid. egyébként semmi kül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!