Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek modell?...

Szerintetek lehetek modell? Többi lent!

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nagyon szeretnék modellkedni és ez a nagy álmom, hogy modell legyek. Tudom, hogy 13 évesen még azt hiszik az emberek, hogy korai meg, hogy még tanuljak, meg ilyenek.. TANULOK IS és csak hobbiból szeretném eleinte csinálni! szóval.. 167 cm vagyok. (tudom, hogy 175nek kell lenni.. de palvin barbi 171, kate moss meg 166 cm..

mell: 84 cm

derék: 61 cm

csípő: 90 cm

világosbarna hajam van és zöldesbarna szemem. voltam már pár ügynökségnél és mindegyiknél azt mondták, hogy nagyon szép arcom van. Szerintetek lenne esélyem modellkedni:

2013. júl. 25. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

jah csak Kate-nek meg a palvinnak van egy olyan kisugárzása amit nem lehet tanítani..

szóval így arc nélkül nem lehet megmondani

ha fontos küldj egy képet privibe

2013. júl. 25. 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen ehhez kép kéne :)
2013. júl. 25. 14:48
 3/9 anonim válasza:
nekem is küldhetsz egy képet!:)
2013. júl. 25. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
kép?
2013. júl. 25. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Kapunk képet?:)
2013. júl. 25. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani...
2013. júl. 25. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

A kifutó modellekre vonatkozik 175cmes magasság.Ott nem számít az arc,és csontvékonynak kell lenni.

Aki ujságokban stb.-ben szerepel,azoknak nincs igazán magasság,hanem csak szép arc és kisugárzás.Ennyi.

Ha az ügynökség azt mondta,hogy szép arcod van,akkor próbáld ki.Szerintem nem szükséges itt képet küldened senkinek,mert a legtöbbjük úgy se ért hozzá.

2013. júl. 25. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Mint ahogy az utolsó sem, nincs olyan hogy csak fotómodell.

Palvinra meg Mossra ne támaszkodj, ők kivételek. Az adottságaid nagyon jók, de magasság, meg kisugárzás, különleges arc nélkül mit sem ér. Nőljél még.

2013. júl. 26. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
2020. jún. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!