Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hány naponta...

Lányok! Ti hány naponta borotválkoztok karon, lábon, és intimen?

Figyelt kérdés

Akik csak azt akarják írni hogy mindehol gyanta, inkább ne is írjanak, mert nem ez volt a kérdés.

1.Hány naponta szoktatok?

2.Zuhanyzóban vagy fürdés közben?

3.Amikor kezd borostásodni már leborotváljárok?

Ez a 3. lenne a kérdésem.:)

2013. júl. 24. 10:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az intim területet leszámítva mindent fürdés közben borotválok.

Sajnos, nagyon szőrös típus vagyok, iszonyat gyorsan is nő. Mivel nem vagyok párkapcsolatban, nem látja senki azokat a testrészeimet, ezért nincs értelme mindig babapopsi simaságúnak lennie a testemnek.

A lábamat naponta kell borotválni. Egy fél nap elteltével már simán látni, hogy kezdenek újra előbújni a szőrszálak, ezért is preferálom inkább a gyantázást a lábam tekintetében. Télen maximálisan megteszi a borotva is, de a tavasz végefelé már inkább elbattyogok a kozmetikushoz.

A karomon annyira nem feltűnő, plusz ott kevésbé is érdekel, ha azért látszik a szőr. Nagyban hangulat és eseményfüggő, hogy mennyi időközönként borotválom le, van, mikor 2-3 naponta, van, hogy 1 hetente és olyan is előfordul, hogy 2 hónapig hozzá sem nyúlok.

A hónaljamat általában 2 naponta szoktam, de ha tudom, hogy csak hosszú ujjú felsők lesznek rajtam, 1-2 hetet is kihúzok szőrtelenítés nélkül.

Az intim kényes téma. Sokáig abszolút szóba sem került a szőrtelenítés ott nálam, mert nem járok strandra. Most már szeretem, ha ott is sima vagyok. Általában csak ollóval rövidre nyírom, hogy ne legyen kényelmetlen, de ha tudom, hogy találkozni fogok valakivel vagy csak épp olyan kedvembe vagyok, akkor hajnali 2-kor is simán nekiállok leborotválni az utolsó nanométernyi bőrfelületet. 1 hétnél hamarabb sosem borotválom le ismét, mert nagyon érzékeny a bőröm ott és hevesen reagál a borotválkozásra. Egyébként szeretném kipróbálni az intim gyantázást, de még nem gyűjtöttem össze a bátorságomhoz hozzá.

2020. jan. 4. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!