Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk most őszintén nektek...

Fiúk most őszintén nektek bejön, ha egy lánynak szögegyenes haja, óriási csicsás műkörme, műszempillája és egyéb ilyen "kiegészítői" vannak? Összefoglalva miért jönnek be ennyi pasinak a r*banc lányok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 23:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. júl. 25. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
:D
2013. júl. 25. 21:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek a mai 15:01es-el, ne itt beszéljétek meg azt ki a nagyképű, ha nem tudtok/nem akartok válaszolni a kérdésre akkor puszi.
2013. júl. 25. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Válaszoltunk, nem tűnt fel? Nem mellesleg a kérdéssel kapcsolatban beszéltünk, én nem nevezném vitának...
2013. júl. 26. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Most akkor én is visszakérdezhetnék, kedves kérdező, hogy a csajok meg miért a kockahas, üres fej csávókat, meg a rajokat bírják? Ez szerintem olyan dolog, hogy a pasik egy része ezt bírja, a másik nem. Csajoknál is ugyanez van.

Személy szerint nem bírom az ilyen csajokat. Buliban persze, hogy viszik őket, mert rájuk néz az ember, és látja, hogy könnyen kaphatók :D

A barátnőm sosem sminkeli magát, csak ballagásra, meg hasonló eseményekre. És ennek én teljes mértékben örülök! :D

#4-es válaszoló viszont nem kéne :D

2013. júl. 26. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!