Fiúk most őszintén nektek bejön, ha egy lánynak szögegyenes haja, óriási csicsás műkörme, műszempillája és egyéb ilyen "kiegészítői" vannak? Összefoglalva miért jönnek be ennyi pasinak a r*banc lányok?
Nem, de ilyenek nem rohangálnak fel s alá az utcán. Sokkal több az olyan ringyó, aki mindenhol bevágó cicagatyában, vagy köldökig érő forrógatyában kelleti magát, amiből épphogy nem lógnak ki a nagyajkai.
18/f
" Ja, hogy megnéznek a pasik? És? Nézzenek, legalább van egy jó napjuk, mert láttak egy dekoratív nőt."
Ennyire ne legyél nagyképű:D Naponta rengeteg jó csajt látok, de ettől nem lesz jobb napom. Régen rossz, ha valakit kielégít egy nő látványa.
Vannak ilyen férfiak, de azért nem ez az általános. Én is megnézem a nőket, természetes, hisz egészséges hetero férfi vagyok. Azonban nem füttyögök, nem szólok be és nem forgolódok. Valamint továbbra sem érzem úgy, hogy ettől jobb napom lenne.
Akikről te írsz, azok akkor csinálják mindezt, ha számukra elérhetetlen(legalábbis ebben a hitben élnek) nőt látnak.
Én viszont tudom, hogy elérhetetlen nő nem létezik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!