Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a lányról?...

Mit gondoltok erről a lányról? Szerintetek szép?

2013. júl. 23. 21:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

#19 nemtudom mit tirpákozod le a nálad gazdagabbat... talán nem féltékeny vagy? :) jó más életével foglalkozni? látszik, hogy szabolcsi vagy, világvége...

azért megnéznén a fejed XD

2013. júl. 25. 03:52
 22/29 anonim válasza:
Egyes képekben lehet h elrontja a smink, de nagyon szép lány!És szép nagy szemei vannak!<3
2013. júl. 25. 19:37
 23/29 anonim ***** válasza:

Drágám :)))) világ vége? akkor te is a világvégén élsz, merthogy Magyarország nem valami nagy ország, vagy ami már pár km-rel arrébb van az már világ vége?:DDD képzeld Pest országban tanulok, az is a világ vége? ki tirpákozza a nálam gazdagabbakat? nem jó a szövegértésed vagy mi? azt írtam ,hogy Szabolcs megyében élnek a "tirpákok" mivel így hívják azokat akik itt élnek, nem pedig a pénzes embereket. De magyarázhatom a kisasszonynak , ha nem tájékozódik csak nyáladzik ilyen hullákra, és álmodozik.

Anyagi helyzetem is nagyon jó köszönöm :) hiába telik rá én nem plasztikázom magam, mert így is szép vagyok. Én inkább a te fejedre lennék kíváncsi ,ha számodra ez a tökély...

2013. júl. 25. 20:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Smink nélkül szép.
2013. júl. 31. 16:58
 25/29 anonim ***** válasza:

hallottatok már a kontaktlencséről...? :)

mellesleg tényleg nagyon érdekes, legalább nem egy tucatfejű palvinbarbi

2013. aug. 1. 21:36
 26/29 anonim ***** válasza:

inkább különleges

alapból nagy a szeme, és még elég erősen is sminkeli, emiatt néhány képen nekem kifejezetten ijesztő

2013. nov. 15. 08:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Fujj
2013. dec. 12. 17:39
 28/29 anonim ***** válasza:
nagyon szep arca van a smink nelkuli kepen de kevesebb smink jobb lenne:DDDDD
2014. márc. 6. 14:46
 29/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, keress rá, és nézd meg ezeket a képeket: mila mortice anorexia

Sajnos ez a kicsi lány anorexiás, majd nézd meg, milyen vékony a lába, keze, háta... Szomorú, ezt teszi a lányokkal a modellszakma. :(

2014. márc. 8. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!