Szerintetek hogy nézek ki a képen? Miben változzak? (kép) [FIÚ]?
Figyelt kérdés
Az az igazság,hogy próbálok ismerkedni lányokkal,de nem nagyon megy.szerintem önbizalomhiányom van,vagy nagyon ronda vagyok. szerintetek melyik? :D amúgy 14 vagyok2013. júl. 23. 18:58
11/13 anonim válasza:
BAsszuss..menj oda és beszélj veleee. Hivd el randira.:DDD vagy ha osztálytárs akkor elég egy jó ürügy iis, pl hogy nincs meg az előzőórai anyag és elkéred a füzetét, és máris megvan a közös pont amin elindul a beszélgetés. Érdeklödj mit csinált az elmúlt napokban, mit csiált vagy csinál nyáron, hova megy|ment nyaralni vagy hogy milyen jó filmet láttál a tévében. Érdeklődj hogy miket szeret, én mondjuk a Szent Johanna gimiről (egyikkedvenckönyv) vagy a kedvenc sorozataimról órákig tudok úgy beszélni hogy be nem áll a szám.:DD Őőőő..mi van még.. úgy is csinálhatod, hogy pl úgy hivod el moziba, hogy van egy film amit megakarsz nézni de a haverjaid nem akarnak elmenni veled, ez mondjuk jóó , vagyis ha tetszik a srác akkor elmennék vele, akármennyire is átlátszó ez az egész, és a csaj is biztos rájön hogy tetszik neked, szóval vagy öszzejöttök, vagy nem. De legalább nem törnéd a fejed hogy mi lett volna ha...Szerintem kb. ennyit akartam ,de hogyha eszembe jutt még valami akkor irok. Amúgy 8-as voltam.:DDD
12/13 A kérdező kommentje:
köszi te segítettél a legtöbbet ;)
2013. júl. 26. 09:02
13/13 anonim válasza:
szerintem nem vagy annyira ronda:D de a bajuszodat tüntesd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!