Szerintetek hogy nézek ki a képen? Miben változzak? (kép) [FIÚ]?
Figyelt kérdés
Az az igazság,hogy próbálok ismerkedni lányokkal,de nem nagyon megy.szerintem önbizalomhiányom van,vagy nagyon ronda vagyok. szerintetek melyik? :D amúgy 14 vagyok2013. júl. 23. 18:58
3/13 anonim válasza:
kopasz fej + kezdjél el tornázni, sulyzókkal ,esetleg kondi terembe járni
4/13 anonim válasza:
Szerintem mèg fiatal vagy,de az sem hàtràny ha van önbizalmad mert anèlkül nem sokra mèsz. 17
5/13 anonim válasza:
Az arcoddal nincs baj szerintem egyaltalan,nekem pl. pont bejon az ilyen fele arc,de ha jol latom van bajszod ,bar ebben nem vagyok biztos. Na de ha van,azt le kell borotvalni. Maskent batorodj meg,mert nincs miert onbizalomhinyod legyen:D szerintem esetleg a testeden dolgozz. Milyen magas vagy ?
6/13 anonim válasza:
azért nem megy mert nincs benne tapasztalatod, mindennel így van ha belejössz menni fog mindegy hogy nézel ki
7/13 A kérdező kommentje:
igen az bajusz XD skinhead biztos nem leszek,amúgy kicsi vagyok 167cm de még növekedek :D
2013. júl. 24. 09:17
8/13 anonim válasza:
Én annyiszor mondom körülöttem a srácoknak hogy, könyörgöm zselézd fel a hajadat mert az ki*aszottul jól tud kinézni hogyha normálisan megcsinálod.:DDDDD borotválkozz meg.AZ FONTOS!!! És őőő.. a ruhák amiket hordasz, nem kell hogy a legujjab trendek szerint legyen, de azért legyenek igényesek. Ha beszélsz egy lánnyal nézz a szemébe. (én csak azokkal szoktam szóba állni xdddd)Humorod legyen. Nem muszáj minden percben ellőni egy viccet de azért lehessen veled hülyülni. Nevess, de csak akkor ha van min. Legyél őszinte, kitartó, kedves, küzdj ha van miért. Hahaaaa én most leírtam milyen fiuk jönnek be...nem baj.:DDD 14L
9/13 anonim válasza:
LOL, utolsó, pont ilyen vagyok, de a zselét ki nem állhatom. :D Ha meg nagy melle van a csajnak, nem mindig megy a szemébe nézés. xD 14/F
10/13 A kérdező kommentje:
azóta megborotválkoztam fent is (lent is XD persze nem teljesen),meg azóta zselézem a hajamat. egyébként én mindig a szemébe nézek (vagy a mellére XD) de nem tudom hogyan tegyem meg a nagy lépést. :S
2013. júl. 25. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!