Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ennyire számít a pasiknak...

Ennyire számít a pasiknak hogy egy csaj alakja kisportolt vagy sem? (KÉP)

Figyelt kérdés

Tegnap láttam itt egy kérdést képpel ahol a csajt szétoltották hogy látszik hogy nem sprtol itt a kép

[link]

Na most itt van napjaink celebje aki lépten nyomon sportol

[link]

Csak összehasonlításképp én nem vagyok szakmabeli de sztem az is lehet vaskos aki sportol és az is lehet jó alakú aki nem. És persze fordítva is :)

2013. júl. 20. 19:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Csinál. Crossfitezik meg jógázik meg fut. De a kérdező írta is, hogy sokat sportol.
2013. júl. 20. 23:34
 22/28 anonim ***** válasza:
első jó. mit kell itt a sportossággal traktálni mindenkit?
2013. júl. 20. 23:44
 23/28 anonim ***** válasza:
69%
sz_r kínai zoknimra is "sport" van írva.... én már unom
2013. júl. 20. 23:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Hát azért az első illetőn tényleg látszik, hogy max csak nézi a sportot.. persze ez nem oltás, csak észrevétel. Ránézésre megállapítható, hogy nagyobb a testzsírszázaléka mint a másodiknak. Persze a második is max csak hobbisportol.. ki ez, Szabó Zsófi?
2013. júl. 21. 01:06
 25/28 anonim ***** válasza:
Szabó Zsófi, igen. nem hobbi sportol, hónapok óta napi kétszer edz. És nem aerobik meg fél kilós babasúllyal, hanem kettlebellel, rúdsúlyzóval, maratont fut, és jógázik, crossfit, TRX, mind megy neki. Szóval leszokhatnánk már arról, hogy ránézésre mondjuk meg, ki hogyan éli az életét ok, köszi.
2013. júl. 21. 01:08
 26/28 anonim ***** válasza:

Igen, számít. Nálam is.

Viszont, nincs baj az első képen lévő csajjal, de a Szabó Zsófival se. Számomra az ő testük rendben van.

2013. júl. 21. 10:03
 27/28 anonim ***** válasza:
A legtöbb fiúnak teljesen mindegy. De mégis csak vonzóbb egy alak ami plöttyedt hanem feszes.
2013. júl. 22. 09:59
 28/28 anonim ***** válasza:

# 25

Baromira nem látszik, hogy bármit is edzene. Teljesen átlagos teste van.

2013. júl. 22. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!