Ennyire számít a pasiknak hogy egy csaj alakja kisportolt vagy sem? (KÉP)
Figyelt kérdés
Tegnap láttam itt egy kérdést képpel ahol a csajt szétoltották hogy látszik hogy nem sprtol itt a kép
Na most itt van napjaink celebje aki lépten nyomon sportol
Csak összehasonlításképp én nem vagyok szakmabeli de sztem az is lehet vaskos aki sportol és az is lehet jó alakú aki nem. És persze fordítva is :)
2013. júl. 20. 19:54
11/28 anonim válasza:
Sajnos gyakran ülésezik itt a Tornatanárok és Gyurmák Országos Szövetsége akiknek fő célja szétoltani mindenkit aki nem gyurma.
12/28 anonim válasza:
Igen, tudod, amikor ezek az észlények azt mondják, szeretik a sportos lányokat, akkor egy vékony feszes lányról beszélnek. És hogy néz ki egy sportoló nő?
A képen szereplő összes nő olimpikon.
14/28 anonim válasza:
Szerintem mindkettőnek jó alakja van!
És tényleg látszik, hogy az első lány nem az a sportmániás csaj, de ez nem egyenlő azzal, hogy rosszul néz ki!
15/28 anonim válasza:
Középen nagy kedvencünk az NDK-s úszónő :D
16/28 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi baj az első képen lévő csajjal, (sőt)
17/28 anonim válasza:
Nekem semmi bajom egyik általad linkelt képpel sem.. Sőt azt mondom hogy jóó! ;)
19/28 anonim válasza:
a képfeltöltéses tökéletes szerintem!A másik mér kevésbé.. :/
20/28 anonim válasza:
hát azért a második képen lévő csajszi lába(főleg a vádli) elég izmos,kétlem h ne csinálna komolyabb edzéseket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!