Elsősorban fiúk véleményére lennék kíváncsi, de lányok is válaszolhatnak! Milyen embernek láttok minket így külsőleg, kép alapján?
Figyelt kérdés
Én nem azért teszem most fel ezt a kérdést, hogy az önbizalmamat növeljétek és egy halom bókot kapjak, hanem csak pusztán kíváncsi lennék mit gondoltok rólunk. Szeretném összehasonlítani, hogy vajon ti is azon a véleményen vagytok, mint amit egy pár embertől visszajelzésként kaptam. A képen a húgommal vagyok, de ezt csak privátba küldöm el, ha írtok kort/nemet és lakhelyt, mivel nem szeretném ha ismerősbe botlanék. Arra lennék kíváncsi, hogy hasonlítunk- e egymásra, melyikünket tartjátok szebbnek, és külön-külön milyen személyiségű embernek gondoltok minket? Mit láttok bennünk? És hány évesnek tippeltek minket? Ezt direkt nem írom most le, majd ha írtok véleményt és válaszoltok a kérdéseimre, megírom a kort is.2013. júl. 20. 14:30
21/24 anonim válasza:
Reykjavik, 22/F. Elég távoli, hogy elküldhesd?
23/24 anonim válasza:
Nagyon szépek. Főleg a bal oldali lány :P Üdv "csurgóról" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!