Miért néz ki sok 13-14 éves kiscsaj úgy mintha már 25 éves lenne?
Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 21:39
1/15 anonim válasza:
:D hát ez azért elég nagy túlzás sztem :D
3/15 anonim válasza:
Hát nem néznek ki úgy.
Most akkor ha majd az a nő 25 éves lesz akkor meg majd úgy néz ki mint egy 40 éves? Ez nem így megy. Ha egy nő 14 évesen kinéz valahogy akkor úgy néz ki egy 14 éves.
4/15 anonim válasza:
Sztem még 20nak sem néznek ki max 18 de hát attól még hogy ugy néz ki csak egy 14éves
5/15 anonim válasza:
azért mert egyre több csaj szed fogamzásgátlót, kipisilik, de azt nem tudják kitisztítani a vízből, mármint ezeket a hormonokat, igy visszakerül az ivóvízbe. ezért. na meg ezért is van annyi bu.zi
6/15 anonim válasza:
illetve nem bu.zit akartam mondani, hanem 50kilós metroszexuális kis köcsög
8/15 anonim válasza:
Na meg a ruha és smink is ad a látszatra egy-két évet.
9/15 anonim válasza:
Hát én már szégyellem,de 14 évesen úgy néztem ki,mint egy 20 éves, marha sok smink, 20centis cipő volt egy ilyen időszakom,aztán most 18 évesen már kinőttem.
10/15 anonim válasza:
Csak AKARNAK úgy kinézni!Késöbb meg kiélt kiégett nők lesznek,nem csoda!!!Sminkelik a pofájukat(jól tönkrevágja a fiatal bőrüket)divatoznak(miniszoknya,kiskabát,minden szervi bajuk lesz késöbb)a nemi életükről nem is beszélve,mire odáig jutnak,a leendő komoly pasijuk majd sírvafakad mert több f@szt fogtak mint kilincset!30évesen már vagy 50nek fognak kinézni!Nem irigylem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!