Átlagosból lehetek valahogy szép, különleges?
Nem akarok átlagos lenni! Azt mondták nekem, hogy az vagyok...
Mellig érő, világosbarna hajam van, világosbarna bőröm, nagy, kerek és kék szemem. Orrom normális, az ajkaim kicsit vastagok. Szögletes arcformám van. Súlyom: 75 kg, magasságom: 170 cm
Szerintetek ha leadnék 20 kg-ot, és szép, formássá formálnám a testem, csinos ruhákat, hordanék, a hajam megnöveszteném derékig, és egyenes frufrut vágatnék (a homlokom miatt, ami elég széles), befesteném világosabb aranyszőkére (természetesebb hatásúra), kiléphetnék az átlagos kategóriából?
Az átlag tökre nem a kilóktól függ, tudtok ti egyáltalán kérdést értelmezni??
Úristen, hová fajul még az emberiség...
Miért is van lepontozva az, aki meg meri mondani, hogy a 75 kg SOK ? Szerintem meg tedd azt amit leírtál, gondolom nem véletlenül fogalmazódott meg a fejedben.
:)
Köszönöm a válaszokat!
Megfontoltam a kérdés előtt mindent. Voltam én 170 cm-hez 60 kg is, és nem voltam igazán vékony kategóriába sorolható. Pedig akkor rendszeresen sportoltam is. Szerintem az 55 kg a tökéletes az én esetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!