Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sztetek csúnya vagyok?

Sztetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

:((((

[link]

[link]

2013. júl. 18. 17:11
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
azon a képen, amin fodrász csinálta a hajad, egyértelműen sokkal jobban nézel ki. talán még a szemüveg is jól áll:D csúnyának azért nem mondanálak, de szépnek se. a lényeg, hogy mint látod, van olyan, akinek tetszel, szóval nincs miért aggódnod:D
2013. aug. 2. 20:52
 22/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. :D
2013. aug. 2. 21:14
 23/35 anonim válasza:

Szerintem tök szép vagy! Én a helyedben a hajadat kiszőkíteném (nem hidrogén szőkére!) vagy világosbarnára festeném . Az jól állna szerintem. És egy leheletnyi sminket és tennék fel. :) És mosolyogj sokat!

Szép vagy :)

2013. aug. 10. 22:29
 24/35 anonim válasza:
Ja és szerintem göndören jobb a hajad ;)
2013. aug. 10. 22:30
 25/35 anonim ***** válasza:
Megdugnálak. Szval nem vagy csúnya.
2013. aug. 15. 23:50
 26/35 A kérdező kommentje:

:D értem

Köszönöm.

Am a világos barna haj az tenyleg jó lenne? Vagy inkább más szín őtlet?

2013. aug. 16. 11:11
 27/35 anonim ***** válasza:
szép vagy :)
2013. aug. 21. 14:47
 28/35 anonim válasza:
szerintem nem vagy valami szép.bocsika
2013. aug. 21. 15:09
 29/35 anonim ***** válasza:
szerintem is csak a hajad a gond de ha kivasalod tök jó. am sminkeled magad? mert lehet hogyha találnál jó termékeket akkor csinálhatnál szép natur sminket, mer jól áll a természetesség, és szép a mosolyod
2013. aug. 21. 17:02
 30/35 anonim ***** válasza:
Jaj, ha látnád hogy hogy néznek ki a "szép lányok" smink nélkül... Nem, egyáltalán nem vagy csúnya. Teljesen átlagos vagy. Lehet hogy ez most lelkizősen hangzik, de minden lány egy virág, és te még nem nyíltál ki.:) Amit tudok ajánlani, hogy szebb legyél, az egy jó frizura meg egy kis smink. nem tudom hány éves vagy, de szerintem egy szempillaspirál, egy színezett labello meg egy nagy adag önbizalom jól állna rajtad :)
2013. aug. 22. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!