Mit gondoltok miért néz ki egy zöld szemű nő úgy mint egy zombi?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a féle szemszín nem szép. :SSS2009. okt. 20. 12:03
1/29 anonim válasza:
Szerintem meg nem néz ki senki sem zombinak csupán a szemszíne miatt... ekkora hülyeséget.
2/29 anonim válasza:
nekem barnás-zöld a szemem, nyáron zöldebb, télen barnább, de még senki sem mondta, hogy zombi lennék...kimondottan szépnek tartanak az emberek... :)
3/29 anonim válasza:
Mi zöld szemű zombik már csak ilyenek vagyunk. Veszel nekünk kontaktlencsét? :)
4/29 anonim válasza:
:D neee akkor én egy csomó zombit ismerek ! :) köszi , mostmár akkor ezt is tudom hogy ök zombik :) igy már érthetö :D
5/29 A kérdező kommentje:
Aha veszek. Szép kék színűt. :D Szerintem a kék szemnél nincsen szebb. :D Főleg, mikor a hideg kék szemből melegség sugárzik. :D A kék szem csoda, olyan mint a határtalan kék ég. :DDD
2009. okt. 20. 12:35
6/29 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=qg-2rDnWCJA <-- erről beszéltem.... :SSS
2009. okt. 20. 12:40
7/29 anonim válasza:
második vagyok, és már nem azért, de szerintem neki is zöldes-kék szeme van!És inkább ő néz ki úgy mint egy zombi!Nekem vannak nagyon szép kék szemű ismerőseim, na nekik tényleg kék szemük van!
8/29 anonim válasza:
Hideg kék szemből nem igazán sugárzik melegség.
Miért hü..e itt minden második kéredzŐ ?
9/29 anonim válasza:
A videóban a csajnak kontaktlencséje van, normális zöld szem nem zombis cseppet sem.
10/29 anonim válasza:
nem rosszból de a videón a csajnak majdnemhogy fehér a szeme, nem nagyon zöld. plussz kellő sminkkel szerintem éppugy lehetne kék szemű csajból is zombit varázsolni.
Amugy az én szemem is zöld, de még sosem mondta senki h zombis.
amugy abban egyetértek,hogy nem szép ez a szemszin,de azért ennyire világos szemszin ritkaság. inkább kontaktlencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!