Hogy állítsam be a hajam?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen, hogy állítsam be a hajam? Valami olyat szeretnék hogy felállítani középen ... Először ilyenre gondoltam: [link] De ehhez fekete haj kellene nekem meg barna van és az úgy fos ... De már elegem van az előre lapított hajból ... Valaki vagy segítsen hogy hogy lenne jó vagy segítsen hogy lehet természetesen kifeketíteni a hajat ... Márha lehet ilyet ... Szerintem nem ... Ez hülyeség ... De ha mégis akkor TUDNOM KELL... Lányok tanácsát is elfogadom természetesen nem amiatt mert női hajat szeretnék ... Előre is köszönöm ...2013. júl. 14. 23:28
1/13 anonim válasza:
Szerintem ez, amit linkeltél ugyanolyan lenne barna hajjal, mint feketével:D bár nekem különösebben nem tetszik, zavarna, hogy egy kiló zselé van rajta.
2/13 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy nem ... Bocsánat az enyhén bunkón hangzó (van egyáltalán ilyen szókapcsolat?!) válaszért de próbáltamb és hát ... Inkább a halál mint, hogy úgy kimenjek utcára ...
2013. júl. 14. 23:46
4/13 anonim válasza:
Beruházol egy doboz hajfestékre, elolvasod a leírást és megcsinálod.
Más megoldás nincs. Ess neki nyugodtan, szerinted a hírességek, hogyan lesznek hirtelen szőkék, feketék vagy vörösek!? :D Igen a férfiak is.
Draco barna, Loki szőke eredetileg és még lehetne folytatni.
Amúgy menj el fodrászhoz és vágass egy új frizurát, lehetőleg a "csak középen marad hajam" stílust kerüld, abból már van elég az utcákon :D
Akkor nem lesz bajod azzal sem, hogy csak úgy le van nyalva.
5/13 A kérdező kommentje:
Biztos nincs valami más megoldás kifeketítésre? Valami természetes?
2013. júl. 15. 11:47
6/13 anonim válasza:
Be-feketíteni. Ki csak szőkíteni lehet, mert az esetben pigmenteket veszít a haj.
Még a henna jöhet szóba, de abban elvileg nincs tiszta fekete.Azért nézd meg a lush honlapját.
Azt ne kérdezd,hogy mennyire tartós.
7/13 A kérdező kommentje:
De jó ... Akkor inkább maradok a sima barna hajnál és megpróbálom valahogy belőni ... Azért még aki tud segítsen köszönöm ...
2013. júl. 15. 18:40
8/13 anonim válasza:
Hidd el, festék v színező nélkül sosem lesz a barna hajból fekete.
9/13 A kérdező kommentje:
Oké elhiszem ... Úgyhogy most vagy valaki még segít, hogy milyen hajam legyen vagy befestem ... :/
2013. júl. 15. 20:33
10/13 anonim válasza:
Ez nem zselével van megcsinálva...tépettre van vágva, ki van vasalva, és szerintem kis wax és lakk lehet rajta fixálásnak. Szerintem macerás belőni mindig ilyenre, de ha nem állítgatod mindig így fel, akkor hétköznapokban is vállalható, de 2 hetente fodrász kell egy ilyen hajhoz, mert ha besűrűsödik meg lenő, akkor csak olyan lesz mintha zsíros lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!