Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Néha alacsonynak érzem magam,...

Earth4 kérdése:

Néha alacsonynak érzem magam, és nem szeretem ha nagyobbak nálam, pedig 193 cm vagyok. Szerintetek miért érzem magam alacsonynak? Lehet önbizalomhiány? 16/f

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz valami választ? Én pont emiatt gondoltam hogy mondjuk kamu, de belegondolva előfordulhat. A nyolcadikkal egyet értek, de a magasság nem számít ebben az esetben, mármint mivel ő arra gondolt hogy lányok miatt érzi magát alacsonynak, de gondolom nem erről van szó. Én pl 180 centi vagyok, lányként, de kimondottan kedvelem az alacsonyabb pasikat, akár ágyban, akárhol, fel is tudok rájuk nézni idézőjelben, egyáltalán nem ettől függ egy kapcsolat. De a kérdezőnek szerintem nem lányügyben van problémája, és nem csaj miatt érzi magát kicsinek, már ha igaz.
2013. júl. 20. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
A 163 centis fiú vagyok.Ritka az ilyen lány aki "felnézz" az alacsony férfira 180 centi létére.Több ilyen lány kéne mint te!
2013. júl. 20. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Hm, hidd el vagyunk páran. Főleg a túl magas lányok, mondjuk 180 körül, hisz ők tudják magukról hogy elég magasak, épp ezért nem is elvárás náluk a magas pasi, mivel megszokták hogy a legtöbben amúgy is alacsonyabbak. De ez nem kinézettől függ elsősorban.. Hanem mint mindig.. személyiség, persze nem mindenkinél. Aki felszínes, annak csak a külső számít, függetlenül attól h férfi vagy nő.. Amúgy meg 163 centi nem túl alacsony, de nem is magas, de szerintem kimondottan jól néznél ki 170 körüli lányokkal, az szerintem hülyeség hogy egy pasinak magasabbnak kell lenni mint a nő. Gondolom rossz lányoknál próbálkoztál, ha falakba ütköztél. Próbálkozz másoknál, vagy pedig ha nagyon tetszik valaki akkor próbáld ledönteni az ő "falait", azaz saját magadat adva lenyűgözni, szerintem egy laza, önmagával elégedett pasi mindenkinek bejön és fordítva is: ha egy nő önbizalom hiányos akin látszik hogy keserves, az senkinek sem fog bejönni. Ja és ezt elsősorban huszonévesekre értem, tizenéves korban még mindenki felszínes és a saját kinézetén problémázik... akár alacsony, akár magas, akár középtermet.
2013. júl. 20. 21:01
 14/19 A kérdező kommentje:
7-es és 8-as válaszoló: Köszönöm szépen a biztatást, igyekszek változtatni. Azért azt tisztázzuk, hogy nem alacsonynak hiszem magam, hanem annak érzem ( azért nem mindegy) Tisztában vagyok vele hogy magasnak számítok, de én tényleg alacsonyak érzem magam...
2013. júl. 24. 21:48
 15/19 A kérdező kommentje:

"Ne legyél olyan, mint a tinilányok! :D 50 kilósan "Jajj, kövér vagyok!"

Egy férfi/fiú ne legyen ilyen. 15/l " -> Azért ez messze van attól! ;)

2013. júl. 24. 21:51
 16/19 A kérdező kommentje:
9, 10 12-es válaszadó: neked vannak ilyen problémáid?
2013. júl. 24. 21:54
 17/19 A kérdező kommentje:
11-es: hidd el, ez egyáltalán nem kamu. Ezt tényleg komolyan mondod, hogy egy 180 cm körüli lány felnéz egy 165 cm-es fiúra... kicsit nehéz elhinni
2013. júl. 24. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
9,10,12 es válaszoló vagyok sajnos vannak ilyen godjaim..:(
2013. júl. 25. 00:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Az lehet a gond,hogy kisebbek is meg bírnak verni vagy nem vagy túl férfias alkat.
2014. dec. 20. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!