Hogyan történik egy szoláriumozás?
Figyelt kérdés
Főleg ha meztelenül akarok. Más is látja? Külön van? Hol vetkőzök le? Hogyan indul be? Leírná valaki nekem? Előre köszönöm!2013. júl. 13. 17:27
1/5 anonim válasza:
Többféle szolárium van, fekvő, álló.
Én álló szoliba járok.
Bemegyek a szalonba elmondom, hogy pl 10 percre akarok menni, akkor adna 2 db "zsetont" Ez egy érme szerű kis "izé":D amit be kell dobni egy gépbe, mint pl az üdítő automatába a pénzt.Egy zseton 5 perc szolizást jelent ebben az esetben(Gondolom változó, de azt úgyis mondják majd neked)Bemegyek, külön helyiségbe van a szoli.Ott leöltözök, rakok papírtörlőt a lábam alá, meg van ilyen fertőtlenítő lötyi, azzal ki is szoktam törölni a kabint.
Ha kész vagyok bedobom a zsetonokat és ezután bekapcsol a szoli gép.Beállok és amíg le nem jár barnulok.
Ha kész felöltözök és megyek haza:D
Én csak ilyen fajta szolikba jártam még, de biztosan van más megoldású is.
2/5 A kérdező kommentje:
És amikor lejár, hogyan jelzi?
2013. júl. 13. 17:43
3/5 anonim válasza:
igen, minden gépnél van külön kabin ahol le tudsz vetkőzni, nem lát senki, sok helyen a pultos csaj inditja el a gépet ha szolsz neki h indithatja : vagy sok helyen számitogéppel inditják, olyankor előtte megkérdik hány perc kell a vetkőzéshez és ugy időzitik a gépet h pl csak 3 perc mulva kapcsoljon be :) ez azért jo mert van aki előtte bekeni magát ezzel azzal a jobb eredmény elérése érdekében :) én 1 éve nem voltam szoliba mert tavaly több bőrrákos esetet is hallottam ismiktől és nem is hiányzik :) persze sz.r magamra nézni h kókadt vagyok, de jobb mint a bőrrák. Vannak jó önbarnitók is, csak azt én nem szeretem, ha nem fontos h barna legyél v csak 1-1 alkalomra kell a szin akkor menj el egy tanity szalonba és lefújnak szép egyenletesre :) 1 hétig tart a szin, és nincs káros hatása. Ja a szolit (ha állo, ha fekvő) csukd magadra mert vt már h 1 lány nyitva hagyta :) emrt nem tudta h be kell csukni :)
4/5 anonim válasza:
amikor leáll hallod, mert a gép zúg amikor üzemel, és hirtelen nagy lesz a csend :) emellett a szoliba világitanak az uv csövek, ha a gép kikaocsl a csö elalszik, mint amikor a lámpát lekapcsolod :) vannak gépek amik "beszélnek" tehát egy gépi hang kellemes kikapcsolodást kiván az elején és a végén elköszön, h reméli élvezted vár vissza stb :)amikor leáll a gép beindul a ventillátor, attól ne ijedj meg! hány éves vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2013. júl. 14. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!