Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ért valakinek vmit az IPL...

Ért valakinek vmit az IPL villanófényes szőrtelenítés?

Figyelt kérdés
Olyan írjon, akinek van tapasztalata! Legfőképpen bikinivonal és intim terület érdekel. Bőrszín, szőrszín, erőssége, hány alkalom volt, mi lett az eredmény stb. Köszönöm!

2013. júl. 13. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem kétszer csinálták és már majdnem a fele kikopott nekem fehér bőröm van

2013. júl. 15. 21:00
 2/4 A kérdező kommentje:
ja 2 kezelés után én is nagyon elégedett voltam, alig volt szőr a kezelt területen, utána annyit értem el, hogy lassabban nőtt vissza a szőr, nem 4-5 nap alatt hanem 3 hét alatt... pont mire menni kellett a köv IPL-re, sajna 6 alkalom után abba kellett hagynom, mert elfogyott a pénzem, és az utolsó alkalommal meg is égették a tetkómat, így a kedvem is elment és fájdalommal is járt, meg hát el lett cs.szve a tetoválásom :/ most tervezem h még vagy 4 alkalommal elmegyek.. de nem tudom ér e valamit mert azóta 90%ban ugyanolyan szőrős a kezelt terület mitn volt a kezelés előtt.
2013. júl. 16. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Te nem jársz túl megbízható helyre, tetkós helyen nem is szabad megcsinálni, ezt mindenkinek illene tudni, aki IPL-t csinál..
2013. júl. 16. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:
nem hiszem h direkt érintette a tetkós helyre, vagy azt hitte 1-2 villantás nem árt, a másik csaj aki előtte csinálta nagyon figyelmes volt! gondolkoztam h megreklamáljam-e ezt az esetet...
2013. júl. 17. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!