Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért b*zi aki ad magára?

Miért b*zi aki ad magára?

Figyelt kérdés

Ezalatt értem:

-Szőrtelenítést (pl. Hónalj)

-Higiénia

-Nedves Wc papír (szerintem ez alap... De melegeztek már le miatta)

-Hajzselé/wax

-Biztos kihagytam valamit, de értitek a lényeget

Ezek alap dolgok (kivéve mondjuk a zselé) egy civilizált embernél.

Mégis, rengeteg magyar, 20-30 éves "tapasztalt jómunkásember" szerint csak a b*zik csinálják... Miért lenne az, aki igényes? Ismerek olyan meleget aki igénytelen.

Én igényes vagyok, és full hetero.

Valaki kirakott egy kérdést, hogy mit gondolsz erről az emberről, első válasz:

"Tiszta b*zi"

Miért? Mert borotválkozik? Mert zselézi a haját? Mert igényesen öltözködik?

2013. júl. 13. 15:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Most írtam egy regényt de ez a sz4r nem küldte el.Lényeg az igényesség és a bu*is megjelenést semmi nem választja el. Lehet nem gáz amit csinálsz bár ebből a nedveses hülyeségből, még nem is érdekelne, de hogy oda tetted hogy alap ebből már az jött le hogy túlzásokba esel higiénia terén, meg pár válaszodból és tisztára már jön le hogy ilyen b*zis beállítottságú vagy. Engem nem érdekel csak kerüljenek el. Egyébként gesztusaid, gondolkodásod miatt mondhatják rád, nem feltétlenül megjelenés miatt ...
2013. júl. 13. 15:55
 22/31 LeftBehind ***** válasza:
20. Én pl megtörlöm,de a nagydolognál már attól kiráz a hideg,ha visszacsobban a víz,nem még hogy direkt nedvessel töröljek....dehát kinek a pap,kinek a papné.
2013. júl. 13. 15:55
 23/31 A kérdező kommentje:
Látom valaki nem tud olvasni.
2013. júl. 13. 15:58
 24/31 ftf1983 ***** válasza:
Ez egy sztereotípia. Melegek között is vannak igénytelenek, igaz kisebb arányban, mint a heterók között. De ott vannak a metroszexuális heteró srácok, akik a melegeknél is többet foglalkoznak magukkal...
2013. júl. 14. 15:15
 25/31 anonim ***** válasza:

A nedves wc papírt nem értem,miért jobb,mint a száraz.Persze leírtad,de nem látok különbséget.Egyébként ne foglalkozz velük,ez kb.olyan,mint amikor egy izomagyú,rosszabb esetben zsíros leb..ziz egy vékonyabb embert,mert az nem nagy darab.Ilyen társadalom ez sajnos.

32/f

2013. júl. 14. 19:53
 26/31 anonim ***** válasza:
15%

b*zik ahogy én (tini 15 éves lány)látom:

1: olyan férfi nemü emberek akik a velük azonos neműekhez vonzódnak

2: olyan k!sp*csü idióták akik azt hiszik hogy ők a világ közepei, és kicsesznek mindenkivel, akik vagy nem olyan vagányak mint ők, hogy minden pénteken bulizni mennek és elszívnak napi 1 doboz cigit, és nem fehérneműként váltogatják a csajaikat. Megvetik azokat a lányokat akik: nem sz*pnak le minden második fiút a mosdóban, nem félmeztelenül pózolnak a tükörben és töltik fel facebookra, nem cigiznek, nem piálnak, nem a barátőikkel élvezik ki magukat mikor nincsen pasijuk, nem váltják állandóan a pasijukat. Amelyik lányok mégiscsak megteszi ezt azt ők automatikusan befogadják így keletkeznek: a b*zik és a k*rvák csoportja, álltalában együtt mennek mindenhová, a jegyeik kettes alattiak, és kicsesznek a normális emberekkel.

B*zik: öltözködés: szűk gatya ami s*ggig se ér és kint a boxer, óvszer a zsebben, póló vagy ing, napszemüveg (nem minden esetben), parfüm, jó esetben még kigyúrtak de rosszabb esetben általában cingár kis majmok, póló nélkül pózolnak a tükörben majd felteszik facebookra, motor (nem minden esetben) hetente más lány a k*rvák csoportjából, napi 1 doboz cigi, sör, és fél nap facebook, átlaguk: 1-2, csúnya szavak

K*rvák: tűsarkú vagy tornacipő, leggins vagy csőgatya,(ünnepélyeken s*ggig se érő miniszoknya) parfüm, ing-póló stb., smink, tükörpózolás lv 99 fel facebookra, általában ők is dohányoznak, a barátnőikkel elégítik ki magukat (rossz esetben nem csak szóval) fél nap facebook, átlaguk: 1-2, hetente új pasi, iphone (mert ugye samsung galaxy s4 nem létezik... na m1 ez más dolog csak én samsung párti vagyok)

hol találod őket (k*rvák, b*zik): plázában, ISKOLÁBAN minden mennyiségben, utcán, játszótereken, parkokban ha ezek jellemzőek rád akkor te is közéjük tartozol :)

2013. júl. 14. 21:15
 27/31 anonim ***** válasza:
15%

26-os (uccso) vagyok, ja és kihagytam b*zik: hajzselé, boxer

k*rvák: műköröm (de nem minden esetben)

2013. júl. 14. 21:17
 28/31 anonim ***** válasza:
Az igényességet nem kell a nemi identitással keverni. Valaki vagy igényes, vagy nem. Az igényesség nemcsak a meleg férfiak sajátja...
2013. aug. 25. 09:59
 29/31 anonim ***** válasza:
Én is veszek majd nedves törlőkendőt, bár a szárazzal vegyesen használnám. Kérdező: amúgy ilyen kivágott izompólós, testépítő, zselézett hajú szépfiúnak kell téged elképzelni?
2013. aug. 25. 10:05
 30/31 anonim ***** válasza:
rakjál képet, én megmondom b uzisan nézel e ki :) vagy küldj priviben
2013. aug. 25. 10:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!