Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért b*zi aki ad magára?

Miért b*zi aki ad magára?

Figyelt kérdés

Ezalatt értem:

-Szőrtelenítést (pl. Hónalj)

-Higiénia

-Nedves Wc papír (szerintem ez alap... De melegeztek már le miatta)

-Hajzselé/wax

-Biztos kihagytam valamit, de értitek a lényeget

Ezek alap dolgok (kivéve mondjuk a zselé) egy civilizált embernél.

Mégis, rengeteg magyar, 20-30 éves "tapasztalt jómunkásember" szerint csak a b*zik csinálják... Miért lenne az, aki igényes? Ismerek olyan meleget aki igénytelen.

Én igényes vagyok, és full hetero.

Valaki kirakott egy kérdést, hogy mit gondolsz erről az emberről, első válasz:

"Tiszta b*zi"

Miért? Mert borotválkozik? Mert zselézi a haját? Mert igényesen öltözködik?

2013. júl. 13. 15:34
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Az összhatással+viselkedéssel lesz itt valami, ha a szemtől szemben leb*ziznak.
2013. júl. 13. 15:45
 12/31 LeftBehind ***** válasza:
95%
OK,gyerekek én leragadtam a nedves WC papírnál....ezt egyáltalán hogy oldod meg? Ha WC papírra vizet csorgatsz akkor az azonnal beázik és a legkisebb érintésre is szétjön,azzal mégis hogy törlöd ki?
2013. júl. 13. 15:45
 13/31 A kérdező kommentje:

Kihagytam a szemöldökszedést (Nem a teljeset, hanem a kettő közötti szőr kiszedését). Nincs rondább, mint a "Unibrow":

[link]

Általában bidét használok, majd azért nedveset mert az nem málik szét a víztől. Ezt valamennyire helyettesíti ha csak nedveset használok idegen helyen. Persze kibírom a simát is, de jobb a nedves :) Köszönöm a válaszokat.

2013. júl. 13. 15:47
 14/31 A kérdező kommentje:

Ja és nem bevizezem xD

Ilyesmit használok (nem sensitive):

[link]

2013. júl. 13. 15:47
 15/31 anonim válasza:

[link]

Bár eddig én is csak nedves törlő néven hallottam, és szárazat használok.

2013. júl. 13. 15:48
 16/31 anonim ***** válasza:

LeftBehind

van külön nedves törlőkendő seggre..

2013. júl. 13. 15:48
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem nagyon b*ziznak le szemtől szembe... Inkább ezen az oldalon tapasztalom. 2* emlitették meg a nedves WC papír miatt, abból 1 inkább poénkodott.
2013. júl. 13. 15:49
 18/31 LeftBehind ***** válasza:
Az azért elég ritka,ha valakinek ilyen csúnyán egybeér a szemöldöke. Itt tuti nem azzal van a probléma,hogy mit csinálsz,inkább az hogy milyen mértékben csinálod. Belegondolva elég nagy primadonnának kell lenni ahhoz,hogy én valakit szemtől szembe leb'zizzak.
2013. júl. 13. 15:50
 19/31 A kérdező kommentje:
Mondom, nem szemtől szembe szólnak le... Olvasd el a fenti válaszomat.
2013. júl. 13. 15:51
 20/31 anonim ***** válasza:
azért elég szégyen,hogy fennakadtok a nedves wc papíron amúgy nedves törlőkendő a neve és van külön férfiak számára nem b**is és az itt jelen lévők közül hányan törlitek meg pl pisilés után ?szerintem csak kirázzák oszt jóvan az alapon működnek pedig vízzel is meg kellene mosni utána pedig erre is oda kellene figyelni.
2013. júl. 13. 15:51
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!