Csúnya? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Jaj istenem 13 évesen akkora a fenekem mindenki azt mondja hogy kinyomom de nem de a melleim picik!Ez egyáltalán kinek jön be?2013. júl. 11. 20:55
1/4 anonim válasza:
Ne is figyelj rájuk!Általánosban még ennyi az emberek értelmiségi szintje csak el ne hidd amit mondanak!
De még úgyis fogsz nőiesedni szóval nem kell aggódnod:)
2/4 anonim válasza:
nyugi,én is ilyen voltam ennyi idős koromban,most meg már mindenki dicséri az alakomat,hogy milyen jó a formás fenék,később kezdett nőni a mellem mint a többieké,de meg sem állt benne ameddig nem érte el a D-E közötti méretet(bár ezt már nagynak tartom)
3/4 anonim válasza:
Nálam detto ugyanez kis mellek és kiálló fenék,de annyira,hogy vízi csúszdázni sem tudok tőle.
Később meglátod totál előny,nagyon jönnek rá a pasik,ha már a cici nem nagy, valami nagyon domborodjon ki,felnőttkoromban megtalálnak a popsiimádó pasik.
4/4 anonim válasza:
Majd ha felnősz, a férfiak értékelni fogják, nem a mostani kisfiúk..Sokaknak bejön, hidd el:)
Nekem is kis melleim vannak, és az alkatomhoz képest kissé nagy fenekem, mindig megkapom ha meglátják hogy "neked ekkora bugyid van?o.o"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!