Mitől jó Nő, egy Nő?
Akkor úgy kérdezem, hogy milyen szempontok azok, amik jóvá tesznek egy nőt??
Persze nem csak a külső alapján, hanem belső is. Attól még, hogy egy szexbomba kívülről, lehet belülről egy prűd, taszító semmi.
Jah aki kívülről szép, de belül a veleéig romlott az is jó nő. Mert az embereknek csak a külső számít, neked csak a csajod külseje számít, hogy amikor elviszed vhova mindenki megbámulja őt és féltékeny legyen rád, h milyen Jó a Nőd. Ugye? Az már nem is számít, hogy úgy bánik veled mint egy állattal, önző, szemét, pénzéhes, egoista, rasszista stb. Csak a lényeg, h mindig a toppon legyen az ágyban és külsőleg is! Hát én ezekre nem a jó nő célzást mondanám, hanem a ringyó vagy k.rva, rongydarab senki a megfelelő.
Én csak azokra használom ezt a célzást, h Jó nő, aki kedves, aranyos, van benne szeretet, az IQ-ja se 50 alatt van. Nem a pénzre megy és alapból rendes az élete és persze szép, különleges. Ha kívül belül tiszta akkor jó nő.
A Nő:
-csinos ápolt, ad magára, van ízlése, egyénisége
-nem hagyja magát kihasználni, megalázni
- a mindennapi helyzetekben talpraesett, véleménykinyilvánító, optimista és határozott
-kedves, barátkozós
-segítőkész, de nem hagyja magát kihasználni
-jó vezető (család,férj, gyereknevelés)
-vannak céljai, tervei és igyekszik meg is valósítani azt
-vannak hobbyjai és amit jól csinál
-persze okos, intelligens.
Sztem ilyen egy NŐ. És az otthoni cselédkedést és kiszolgálást nem vettem bele, mert az nem NŐ, hanem SZOLGA.
A "jó nő"-ség egy külső kép a nőről, próbáld megérteni. Egy "jó nő" nem kezdi el alátámasztani a "jó nő"-ségét, nem hangsúlyozza, hogy ő remek háziasszony, jó feleség, kitünő anya. Ha valóban ilyen, az csak a férjének és gyermekeinek a szerencséje. Ők nyilván nem a "jó nő"-t látják benne, hanem a szerethető anyát és jó feleséget. Nem biztos, hogy a "jó nő" egy ócska k.rva, a férfiakat lehuzó rohadt dög, egy semmire nem való céda. A "jó nő" látványos, dekoratív, férfiak-és még a nők szerint is annak minősül.
27/F
ésa akinek a kicsit fiús vagy sportos lányok jönnek be akik soha nem vesznek magassarkút meg ilyeneket???
Minden embernek mást jelent a jó nő.És ez így vn jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!