Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Leborotvált has illetve mell...

Leborotvált has illetve mell szőr?

Figyelt kérdés
Egy hónapja voltam egy házibuliba és arra ébredtem hogy leborotválták a hasamról és a mellemről as szőrt és mikor elkezdett visszanőni jóval erősebb lett és hülyén nézik meg ronda és mit javasoltok mivel tüntessem el vagy mit csináljak vele hogy ne legyen olyan ronda. 16/F

2013. júl. 9. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Jól be..sztál mi?

Ne csinálj vele semmit,hagyd visszanőni és akkor meglátod,hogy nem is lett erősebb,csak ilyenkor amikor nő ki akkor tűnik úgy mint ha erősödne,de nem.

2013. júl. 10. 08:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen jó buli volt :). És ha már többször borotváltam akkor is vissza nő normálissan?
2013. júl. 10. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Borotválás helyett inkább gyantáztasd, szebb lesz a végeredmény, és tartósabb is.
2013. júl. 10. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem Köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. júl. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!