Lányok ti mivel szeditek le a karotokon a szőrt? (gyanta, stb. )
Figyelt kérdés
Olyan megoldások amitől nem nő vissza annyira csúnyán.2013. júl. 7. 15:30
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én próbálkoztam epilátorral, de egyrészt nagyon nagyon fájt, másrészt pedig szőrbenövéseim voltak, szóval erről lemondtam. Én egyszerűen csak borotválom, ezt találtam a legjobb megoldásnak.
2/7 anonim válasza:
Világos a szőröm, nem szőrtelenítem.
De ha tenném, akkor csakis gyantával, mert más módszer nem jó szerintem karra. Borotva nem tartós, gázabb a tüsi szőrös, kipattogzó bőr mint a full szőrös. Az epilátor szőrbenövést okoz. Marad a gyanta. Pl cukorgyanta.
3/7 anonim válasza:
Én epilálom, nekem ez vált be legjobban..borotvától hamar visszanő és erősödik is, epilátortól nekem nem nő be, pedig a lábamon be szokott.
4/7 anonim válasza:
Borotva nekem nem vált be, fél hét alatt "borostás" lesz a karom tőle... :D
Én is epilátort használok.
5/7 anonim válasza:
Először epiláltam, de a szőrbenövés miatt nekem sem vált be. Áttértem gyantára, nekem ez lényegesen jobb. Kevésbé fáj és gyorsabb. 17/L
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek :)
2013. júl. 7. 20:04
7/7 anonim válasza:
Szia, én is epilálom, nekem nincs szőrbenövés, sőt, egyre gyengül, így már ritkábban kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!