Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki? (KÉP)

Szerintetek hogy nézek ki? (KÉP)

Figyelt kérdés

nagyon kicsik a melleim, és nem bírok megbarátkozni velük, ezen kívül az egész testem összhatásában furi

minden véleményt szívesen látok! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 6. 18:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
39%
Jajj, ezt nem kellett volna látnom...
2013. júl. 6. 19:00
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Nekem tetszik. Én szeretem a kis ciciket. Én könnyen össze tudnék barátkozni velük. (Kár, hogy nagyon fiatal vagy.)
2013. júl. 6. 19:01
 3/31 anonim válasza:
66%

Hát szégyenlős az nem vagy, az már biztos...:-)

Sztem teljesen rendbe van a tested és egyáltalán nem furi...:-D Bár lehet, hogy látszik rajta némi sporthiány, ha jól látom....vagy sportolsz esetleg vmit?

És kort azért írj, hogy hány éves vagy...

A melleid miatt ne aggódj...ez a lányoknak a heppje, mint a férfiaknak...ugye...az a méret....:-D

De értsétek meg lányok, hogy NEM minden pasi bukik a nagy mellűekre, van akiknek a kismellűek jönnek be és az a szexi...manapság meg méginkább...15-20 évvel ezelőtt még egész más volt a szexideál...

Úgyh ha csak ez a bajod...akkor ne legyen! :-D

2013. júl. 6. 19:06
 4/31 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit sportolsz, azaz alakformáló edzést csinálsz, és nem lesz gond. A melleiddel meg kell barátkoznod, azon maximum orvosi beavatkozással lehetne biztosan segíteni, de szerintem ha szépen kikupálod a fenekedet, és kicsit izmosodsz, formálódsz nem igazán fogják szóvá tenni.

(Én nem ismerek természetes mell növelő programokat, nem tudom, hogy van-e működőképes egyáltalán)

Az első barátnőmnek is ilyen testalkata volt(szó szerint ilyen!!), és mivel én jártam konditerembe (azóta is járok), ezért bátorítottam, hogy jöjjön el, és próbálja ki a lányok edzését. Kipróbálta, járt 3 hónapig, ami bár elég kemény volt, de gyönyörűen kiformálta az alakját (szép nőies alak), szóval bátran ajánlom neked is.

Annyit még mondanék, hogy egy ismerősömnek volt még ilyen melle, és szülés után nagyon szép lett neki, mivel akkor szedett fel rá, vagy nem tudom mi történt, de nagyon szép, csinos lett neki, szóval nincs elveszve semmi még, nyugi. :)

2013. júl. 6. 19:07
 5/31 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon szép vagy. Formás alakod van, a mellek abszolút jók, kerek, pörge popsi, szép hosszú combok, formás vádli. Legyél a barátnőm ;)
2013. júl. 6. 19:08
 6/31 anonim ***** válasza:
87%
nagyszerű, felállt. szerintem ezzel elmondtam a véleményem és még többet is mint kellene:D 21f.
2013. júl. 6. 19:10
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs veled gond!

F

2013. júl. 6. 19:19
 8/31 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy tökéletes, de ki az? Nincs veled gond.
2013. júl. 6. 19:36
 9/31 anonim ***** válasza:
35%

en oszinten megmondom, nekem nem tetszenek a melleid, nem szeretem a nagy melleket, de ez nagyon nem tetszik.

Biztos lesz akinek igen, es nem a mell a legfontosabb!

csak azt tudom mondani , hogy fogadd el ,vagy sebeszet..

2013. júl. 6. 19:47
 10/31 anonim ***** válasza:
29%
Ne haragudj,de nekem nem tetszik semmit...elég férfias vagy,de nem a melleid miatt...de hát kinek mi jön be...tényleg ne haragudj :/
2013. júl. 6. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!