Megéri kideríteni, hogy mennyire nézek ki jól vagy rosszul?
Őszintén szólva a leghalványabb fogalmam sincs, hogy mennyire tartanak engem vonzónak külső alapján. Soha senkitől nem kaptam visszajelzést ez ügyben. Se pozitívat, se negatívat. Gondolkodtam azon, hogy ilyen-olyan formában kikérném emberek véleményét, például az interneten vannak ilyen lehetőségek. félek azonban az eredménytől. Egy negatív értékelés a mostanában amúgy sem túl óriási önbizalmamat alaposan a földbe döngölné. Viszont amíg bizonytalanságban élek, addig sok dolgot nem merek megtenni, mert félek attól, hogy csúnya vagyok, csak nem tudok róla, és ha hirtelen "éles" helyzetben hozzák ezt a tudomásomra, akkor ott végem is lenne. Érdemes kockáztatni, hátha kiderül valami pozitív rólam, vagy jobb a tudatlanság, és meg kéne próbálnom agymosni magam, és elhitetni magammal, hogy minden szép és jó?
Még annyit, hogy férfi vagyok, és idősebb, mint aminek a szituációból gondolnátok. Konkrétumot nem mondok, hogy ne legyen befolyásoló tényező. Azt is hozzáteszem, hogy tisztában vagyok azzal, hogy a külső nem minden, és egyet is értek vele. Vannak azonban olyan helyzetek, ahol jelentőséggel bír, és én most egy ilyen (nem megemlítendő) szituáció miatt teszem fel a kérdést.
(Figyelem! A kérdés nem arról szól, hogy eldöntsük a kinézet kérdését, hanem hogy jó dolog-e tudni, vagy sem. Ezt azért mondom, hogy ne legyen minden második komment az, hogy küldjek képet, mert nem szándékozom ilyet tenni. Ha lesz ilyen szándékom, az külön kérdést fog kapni, ha egyáltalán ezen az oldalon történik majd.)
Azt jól írtad hogy nem a külső számít csak valóban sokszor ez alapján születik meg az első benyomás.
Viszont nem értem hogy ha nem akarsz küldeni képet akkor hogyan lesz segítségedre az internet. egyébként barátaid hogy állnak hozzád? Barátnőd volt már?
Van több is.
ratemyface.com
hotornot.com
hotflation.com
És valószínűleg még sok másik. Ha esetleg a kérdésre is válaszolnál-e, hogy szerinted érdemes-e ilyesmivel foglalkozni akár az említett módon, akár másképp, annak örülnék. Jó, ha az ember tisztában van az adottságaival? Ha jók az adottságok, akkor nyilván, mert önbizalmat adhat. De mi a helyzet az ellenkező esettel? Mi van, ha egy életre kicsinálja az embert?
te úgy érzed hogy komolyan ez adná meg az önbizalmadat mert mi van ha jobban lelomboz az eredmény
ha bátor vagy felrakod a képedet az oldalra de nem gondolsz arra hogy más lementheti és másra használja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!