Vélemények az alakomról?
Huu, bocsi, de ezen bőven van mit dolgozni! :D
Diéta + sport! Teljesen megváltoztatja majd az életedet, tapasztalatból mondom!
Inspiráló képek! :D
Persze nem beszélek rá mindenkit erre, de te kérdezted... :D
Nem nehéz így élni.
"Először olyan, mintha meghalnál... de később olyan lesz, mintha újjá születnél!"
+ Az öltözködéseddel nagyon súlyos problémák vannak! :D
Nézegess itt képeket, és ami tetszik, azt rakd mappába. Így ki fog alakulni az ízlésed, és ha bemész egy boltba, akkor könnyen találsz majd magadnak ruhát!
Sok sikert! :) 15/l
Nem olvastam az előző válaszokat, úgyhogy bocs, ha valakit megismétlek esetleg...
Igen, van rajtad felesleg. Nem olyan vészesen sok, de löttyedt is vagy. 5 kg-nál többet nem kellene fogynod, de a sportolásra azért erősen rá kell kapcsolni.
Ami egyébként szerintem a legnagyobb baj nálad, az az, hogy egyáltalán nem tudsz az alakodhoz öltözködni (bár ez az összeállítás, vagy külön-külön a ruhadarabok nekem sehogy sem tetszenek).
Szóval amíg lassan-lassan lefogysz, izmosodj, addig tanulj meg öltözködni az alakodhoz!
Ami az én szememet bántja az az öltözeted!!! Kérlek jobban ügyelj rá, hogy mit hangsúlyozol, az egyébként ÁTLAGOS TINI alakodon.
Szerintem nem kéne sokat fogynod az ideálishoz (5 kg körül), de a hasad, csípőd tényleg nagynak tűnik, erre eddz főleg.
De ne kpoplalj és ne vidd túlzásba, mert ez még nem az a kategória.
18L
jó, köszi!
őszintén szólva nem tudom h mi a bajotok a ruhámmal..a rövid nacit csak a kép kedvéért vettem fel, max itthon hordom. a többivel mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!