Vélemények az alakomról?
2013. júl. 5. 12:37
12/29 anonim válasza:
Ha 8-9 órakor fekszel akkor valóban jó a 6 után nem evés. Ha viszont fenn vagy 10-12-ig is, akkor feleslegesen strapálod magad. Mivel aktív vagy még este 4-5 órát addig a szervezeted nem kap semmi tápanyagot, alvás alatt szintén. És reggel az lesz a szervezeted első dolga, hogy raktározz.
13/29 anonim válasza:
Őszintén szólva nekem már túl husis vagy,legalábbis képek alapján.
De könyörgöm NE kevesebbet egyél,meg ritkán.Egyél gyakran,de akkor jó minűségű,sovány ételeket,valamint igyál meg napi 2L vizet.
És ne naponta 10 percet mozogj,hanem heti 3-4 alkalommal 45-50 percet,de azt intenzíven.Esetleg járhatnál kondizni is,hogy legyen egy kis formád.
(nem csak a levegőbe beszélek,10 évnyi edzés és tplálkozástudományi tapasztalatom van:))
14/29 anonim válasza:
Kicsit széles a csípőd meg lehet h van némi felesleg is de nálam ez nem probléma. Jól nézel ki! :)
15/29 A kérdező kommentje:
köszi, megfogadom a tanácsokat :) a napi 2 liter vizet mindig iszom :)
2013. júl. 5. 15:52
16/29 anonim válasza:
Ne haragudj, de 16 évesen nem kéne ilyen husinak lenned. Csak egyet kérek...NE fogyókúrázz, hanem válts életmódot. Több sport, normális kaja, lefekvés előtt 3órával már ne nagyon egyél. Ezek a legfontosabb alappillérek.
18/29 anonim válasza:
szerintem nagyon jól nézel ki:)
19/29 anonim válasza:
Biztos leleszek megint pontozva.... de ne mondjátok már, hogy egy 16 évesnek így kéne kinéznie.... később csak rosszabb lesz. Egyre lassul az anyagcseréd, csak hízni fogsz. Most még fiatal vagy, könnyen leadhatnád a felesleget.. később nehezebb lesz, sokkal nehezebb.
20/29 A kérdező kommentje:
amúgy utolsónak: nem, éppen azért tettem fel ezt a kérdést, hogy szembesüljek azzal, hogy mennyit kéne fogynom..én soha az eddigi életemben nem voltam kövér, mindig is csontváz voltam, soha nem gondoltam volna, hogy én egyszer elérem az 50kg-t..tényleg. és most itt van, 64..:/ szedtem 1,5 éve egy étrend kiegészítőt sokáig, és akkor kezdtem el. aztán az anyagcserém baromi lassú lett, de tényleg. erre nem is figyeltem, csak akkor szembesültem vele, amikor már ennyire látható lett. Egy szó mint 100, nem fogom engedni,hogy ennél többet hízzak!!
2013. júl. 6. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!