Szemöldökszedés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves vagyok, 1 hónap múlva leszek 13, vagyis most megyek hetedikbe. Körülbelül negyedikes korom óta utálom a szemöldököm, csúfolnak vele sokszor, szinte fekete és vastag, összevissza áll. Nem bírtam már és most hatodikba elkezdtem szedni, de csak középen, mert ott is elég sok szőrszál volt... Elterveztem, hogy most igenis elmegyek kozmetikushoz, és kiszedetem. Úgy gondoltam, amikor betöltöm a 13-at, akkor, de mivel kitudja, hogy milyen lesz, lehet, hogy elrontja, előbb akarom. A baj az, hogy elég kreol bőröm van, a szemöldököm meg már ugye szinte fekete, és félek, hogy ha kiszedetem, kb. ilyen hatást kelt: [link] mármint alatta a kreol bőröm miatt fehérebb marad... Nem akarom vékonyra, teljesen természetes, középvastagságúra, de attól is félek, hogy a suliba elkezdik majd megint, hogy "nicsak, végre csinált vele valamit", meg ilyenek, mert azért a vastag szemöldököm után nyilván látható lesz a változás, még ha természetesre szeretném is. Szerintetek? Ja és oda kell vinni valami képet, hogy milyet akarok, vagy elég annyi, hogy természetes, középvastagságú szemöldököt szeretnék? Mert gondolom a kozmetikus azért tudja, mi állna jól nekem. Köszi előre is! :)
2013. júl. 4. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj bátran,én kozmetikus vagyok. nem kell képet vinned,elmondod,hogy kb milyet szeretnél. a többiekkel meg ne foglalkozz, 1-2 napig majd maximum mondják,hogy kiszedetted aztán szóba sem kerül majd. :)sok sikert!
2013. júl. 4. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, de alatta szerinted nem lesz világosabb? ja és, ennyi idősek is szoktak menni? :/
2013. júl. 4. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze,ha zavar akkor menj nyugodtan,ha nem napbarnított a bőröd,akkor nem lesz alatta fehér,mert akkor mindenhol olyan színe van a bőrödnek. :) ha anap miatt kreolosabb,akkor lehet,hogy picit világosabb lesz,de ez a legkevesebb.
2013. júl. 4. 22:04
 4/9 A kérdező kommentje:
hát részben azért is szeretnék mostanában, nyaralás előtt, mert még annyira nem barnultam le :) köszönöm
2013. júl. 4. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is olyan 12 éves korom körül kezdtem szemöldököt szedni. Úgy szedtem formára, hogy semmi tapasztalatom nem volt.
2013. júl. 4. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:

A szemöldökszedés olyan apróság, hogy kizárt, hogy egy tapasztalt kozmetikus elrontja, aki már 5-10-20-30 éve ezt csinálja. Ők már csukott szemmel is meg tudnák csinálni.

Ne parázz, menj csak el! Szerintem 12-13 évesen nem olyan alap dolog szemöldököt szedni azért, hogy emiatt suliban szóljanak, bár te jobban ismered őket.

Képet? Dehogy kell vinni, nem fodrászhoz mész. De most komolyan úgy csinálsz, mintha te mindent tudnál, a kozmetikusok, akiknek ez a szakmájuk pedig ügyetlenek...

2013. júl. 7. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
soha nem voltam meg koznetikusnal, ezert kerdezem mire szamithatok. igen, de sok olyat olvastam, hogy teljesen elrontotta valakinek a szemoldoket. nem viselkedem ugy, mintha en tudnam. ha tudnam, eleve megcsinalnam magamnak :)
2013. júl. 8. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, semmi kozmetikai tapasztalatom nem volt, mégis jól àll
2013. júl. 9. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Te csak ne írkálj a nevemben :D jóisten
2013. júl. 10. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!