Szemöldökömnél korpához hasonlót fedeztem fel. Vagy csak hámlik? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mi lehet ez? Az a helyzet hogy a szemöldököm oylan mintha korpás lenne, vagy hámlana. Csak úgy jön le ha lekaparom, ugyanolyan fehér is mint a korpa,ha elmúlik visszajön. Van ilyen? Eléggé csúnya, napközben is látszik hogyha véletlen belekapok.. (mint a hajon a korpa) vagy olyan mintha nagyon ki volna száradva. Mit tehetek ezért? Volt már valakinek ilyene? Kb féléve van, de már kezd eltünni a szemöldököm, mert állandóan lekell kaparnom :S főleg a szemöldök kezdeténél jelentkezik, ahol amúgyis ritkább :S
Testápolóval szoktam, vagy valami sima krémmel, de nem tudok megszabadulni tőle. Azelőtt soha nem volt még ilynem, sőt senkitől nem is hallottam még. 20 /L
2009. okt. 16. 15:55
1/3 anonim válasza:
nekemis ugyan ezvan de én minden honapban festettem és mikor festékvan rajta nemolyan de mikorlekopik nekem is ugyan ez a problémám..:snemtudom mitöl lehet gondolom hámlik
2/3 anonim válasza:
nekem kb egy éve volt...aztán egyszercsak elmúlt.szerintem hámlott ....lehet a tiéd is.de ha biztos akarsz benne lenni menj el bőrgyógyászoz.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, legalább nem csak nekem van iylen problémám. MOst mondta egyik ismerősőm, hogy próbáljam ki azt hogy a fültisztítót belemártom babaolajba és avval dörzsöljem át a szemöldökömet. Mert ez valami koszmóhoz hasonló lehet, ami a kisbabáknál is előfordul és náluk is ezt alkalmazzák. Mától kipróbálom, amjd kiderül a hatása.
2009. okt. 17. 19:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!