A mai világban csak annak a lánynak/nőnek van jó alakja, akin szinte nincs mit fogni?
Figyelt kérdés
Sok helyen azt olvasom, hogy akin van egy pici kis hús, arra azt írják, hogy kövér , persze vannak kivételek. Demi Lovato-ra is sokan mondják, hogy kövér, pedig normális alakja van.2013. júl. 4. 11:16
21/41 A kérdező kommentje:
Nem azokról beszélek, akik hiába ennének meg mindennap egy egész lovat, úgyse tudnának hízni. A volt általános iskolai osztálytársam is ilyen, többet evett, én és mégse hízott, most is sovány. Hanem aki a modelleket tartja példaképnek, és ha genetikailag nem vékony típus, hanem mindig is teltebbnek néz ki, mert olyan a csontozat, és mániákusan számolja a kalóriákat, szinte nem is eszik, és megszállottan sportol, míg össze nem esik, és kórházba kerül. Mert sok helyen azt hangoztatják, hogy a gebe a divat, mint amilyenek a modellek. és van olyan ruha, ami a vékony nőkön, úgy áll, mint egy csontvázon.
2013. júl. 5. 10:16
22/41 anonim válasza:
Lóhústól nem pont tudnál elhízni, hanem attól az emberi ételnek nem minősülő szeméttől, ami hosszú távon betegségekhez, elhízáshoz,cukorbetegséghez, nem kívánt terhességhez vezet, és úgy hívják glutén.
Via Táplálkozásharcműves
23/41 A kérdező kommentje:
Ilyenről beszélek, hogy akinek tökéletes volt az alakja, lefogyott, mert az a divat most. [link] Ez példa, hogy erről beszélek, sok lány/nő ezt csinálja. Az első képen van tökéletes alakja, a másodikon egy csontváz.
2013. júl. 5. 10:40
24/41 A kérdező kommentje:
Miért kell mindent szó szerint venni? Azt csak úgy mondtam, hogy olyan sokat eszik, ami egy egész lónak felel meg ,mert az nagy állat, és több mázsa. A ló amúgy se arra való, hogy megegyük.
2013. júl. 5. 10:42
25/41 anonim válasza:
"Ha látni szeretnéd a képet, akkor lájkold az oldalunkat!"
Egyre mélyebbre süllyedsz, kérdező.
28/41 A kérdező kommentje:
Akkor lájkold az oldalt meglátod. És én süllyedek mélyebbre? Nézz már bele a fogyókúra rovatba akár, 11 éves KISLÁNYOK is már súlyukkal foglalkoznak, mert azt látják, hogy a modellek vékonyak. Az lehet már modell, aki 170cm, és 50kg alatt van szinte. Mit nem lehet ezen felfogni. Nem értem.
2013. júl. 5. 11:47
29/41 A kérdező kommentje:
Szerencsére itt ahol élek, a férfiak nem szeretik, az anorexiás kinézetűeket. Akiket ismerek jobban megfordulnak egy normális, nőies testalkatú nő után, mint egy ropi után.
2013. júl. 5. 11:51
30/41 anonim válasza:
nagyon idegesítő vagy. te sonkafejű kérdező. legyél boldog ott ahol élsz. KIT ÉRDEKEL A SÍRÁSOD B*ZDMEG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!