LÁNYOK! Szerintetek szép ez a fiú? (Katt a linkre)
Sokkal helyesebb! Én voltam a JB-es lány. :)
Lehet, hogy még fiatalabb vagy, de nem baj.
Maradj "oridzsinál"! :)
Ő is az! [link]
Jaj ne hogy már te duzzogj... :D
Azért mondta,mert az ilyen kérdések "kérdezőinek" többsége,ezért csinálja.
Amúgy régebben bejött volna ez a stílus,most már tényleg a "férfiak" vannak előnyben...
Sztem max 12-13 lehetsz.Eléh kisfiús arcod van még és látszik rajta a "tömeg". Hogy mindig az aktuális menő dolgot követed,ha tettsizk,ha nem.Bocs,ha nem így van...
Amúgy régebben bejött volna ez a stílus,most már tényleg a "férfiak" vannak előnyben...
Én hogy a jó égbe szüljek magamnak "férfias" kinézetet? :D
Valami tipp?
12-13 évesen ne akarj férfias lenni. Majd jön magától. Légy komolyabb és ne ilyen hülyeségekkel foglalkozz!
Alakíts ki saját stílust,személyiséget!
Kedves kérdező, hidd el, a te korodban másnak sincs férfias külseje. Nem is kell, hogy legyen, és nem is igen lehetne, hiszen MÉG NEM VAGY FÉRFI. Ezen aztán tényleg tök fölösleges aggódni. Másnak úgy lett, hogy várt pár évet.
Egyébként a te korodbeli lányoknak nem az a pasi jön be, aki 30 évesnek néz ki, úgy tapasztalom :)
" Én kecske vagyok! :D"
nem kecske vagy fijam, hanem egy marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!