Szerintetek csinos vagyok? Jól áll a bikini? (KÉP)
Nincs nagy gond!
Szerintem a bikini alsónak kicsit feljebb kellene lennie az oldaladon, így nem tűnne úgy mint ha kicsi lenne...
Nem venném fel. Talán ha más lenne a bikini felső. Nem előnyös neked. Ès mint az előttem szóló: vidámabb,színesebb bikinit válassz.
13/L
Nem igazán lányos / nőies az alakod, viszont ezt kompenzálja a szép bőröd.
És világos színű bikinit vegyél fel.
Abszolút sablonos, teljesen hétköznapi, olyan akiből 12 egy tucat. Semmi extra, vagy kirívó. Se szép, se csúnya.
Viszont ha itt és így akarod feltölteni a kis ego puttonyod az nagyon szánalmas.
Hát, szerintem egy full egyszínű jobban álna.
Feketét, vagy pirosat ajánlanék.
(és a tükröket tessék takarítani, igényesnek lenni erre is)
A bikini maga oregasszonyos es meretben se jo.
Felul nagy, alul bevag kicsi.
Ez max. egy bogyos csokibarna modellen allna talan valahogy...
Es ne haragudj meg kerdezo, jotanacs: valtoztass az eletmododon, etkezes es sport! Mert 16 vagy meg csak es mar most kezdesz elfolyni. Nem nagyon, es ennel szoktak azzal nyugtatni az embert hogy ez nem sok. De tudod tini vagy. Es hamarosan felnosz. Felnottkent mar nem ugyanolyan az emeszteser ming most... BRUTAL EL FOGSZ FOOYNI! Ha mar most is ilyen kis zsiroska vagy.
Ez tenyleg csak egy tanacs!!!
Most meg konnyu lefogynod, majd 23 evesen mar ugralhatsz eleget Rubint Rekara hogy az alattomosan felkuszott hajat ledolgozd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!