Szerintetek csinos vagyok? Jól áll a bikini? (KÉP)
2013. júl. 3. 09:30
1/38 anonim válasza:
Nem túl szoros a bikid?Eléggé összenyomottnak tűnik a csípőd,pedig jó lenne az összhatás,ja maga a rha nem valami nagy szám,láttam szebbeket is.
A tükröt meg tessék időnként áttörölgetni. :D
3/38 anonim válasza:
Ez a fajta kosár nem előnyös neked,mert összenyomja a melleidet. Egyébként jó alakod van.
5/38 anonim válasza:
Cicik nem a legnagyobbak:P:) De azért végig nyalnám kicsi tested:P:D
8/38 A kérdező kommentje:
7. ezt most minek is vegyem?:DxD
A többieknek pedig köszönöm!:)
2013. júl. 3. 09:38
9/38 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok. Még azt hozzátenném, hogy iszonyatosan öregít ez a fürdőruha, más fazonú és színvilágú ezerszer jobban állna 16 évesen. Anyukám is ilyesmit hord, pedig ő már túl van az ötvenen.
10/38 anonim válasza:
A bikini felsője tényleg nem túl előnyös, és kicsit öregmamis fílingje van a kollekciónak is. Vmi vidámabb színben jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!