Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A köröm rágás szerintetek...

A köröm rágás szerintetek normális?

Figyelt kérdés
kb 3 éve rágom a körmöm és már olyan picik hogy kb 1-2 cm esek lehetnek normális ??
2013. júl. 1. 23:41
 1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem.Esztétikailag sem valami elbűvölő de legtöbbször szorongást,fèlelmet,elfojtott érzelmeket tükröz ez a pótcselekvés.Ha megtalálod a kiváltó okot orvosolod a problémát.
2013. júl. 1. 23:51
 2/4 anonim válasza:
hát én is rágom :\ de most igyekszem leszokni, de elég nehezen megy... suli időben jobban rágom,mint ilyenkor nyáron. én nem szorongok és nincsenek elfojtott érzelmeim,egyszerűen ez csak egy rossz szokás,szerintem :D 13/L
2013. júl. 1. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 6 évig rágtam! :)

1,5 évig szerencsétlenül próbáltam leszokni mindenféle módszer segítségével, de nem ment.

És most sikerült. Hogyan?

A lelkemben volt a gond. :) Pesszimista, életutáló, szomorú, gyenge lelkű voltam. TELJESEN megváltoztam. Most életvidám vagyok, jókedvű, boldog, és nagyon erős.

Ez a titka a leszokásnak, nem a különféle termékek, praktikák... :) 15/L

2013. júl. 3. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Most ez komolyan kérdés? Szerinted normális? Ha úgy gondolod ige, akkor rágd csak tovább.

Egyébként én is rágtam sokáig a körmömet, kiskoromtól kezdve 21 éves koromig..szóval nem csak 3 évig.. De soha egy percig sem gondoltam, hogy ez normális lenne, mert nem az.

Elhatároztam, hogy leszokok róla végleg(nekem is volt már több próbálkozásom korábban), mert szép körmöket szeretnék és láss csodát, sikerült. Csak elhatározás kérdése. Már 1 éve nem rágom a körmömet és mivel megfelelő körömerősítőt használok, ezért még nem is tört le egyszer sem.

A rágott köröm gusztustalan! Ezzel jobb ha tisztában vagy.

2013. júl. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!