11/23 anonim válasza:
Hát ha az én 47 kilómból indulok ki, akkor sok. Én egy tehén lennék ennyivel, tekintve, hogy így sem vagyok gebe és nőietlen.
De ez annyira alkati kérdés, lehet rajtad nem sok, főleg, ha masszívan izmos vagy.
23N
13/23 anonim válasza:
Ez simán attól függ, hogy mindez hogy oszlik el rajtad. Nemcsak az az ideális, ha az emberen egy csepp zsír sincs és deszkalapos a hasa. Van, akinek az alkatához ez sok, van, akinek meg pont jól áll.
14/23 anonim válasza:
Ez a 0 mozgással jön ki ennyire. 50 lenne a normális 53-4 ig jó rajtad már vam felesleg hacsak nem nagyon erős a csontod. Kép nélkül nehéz
15/23 anonim válasza:
Nem,nem ideális.Ez sok.
Tessék fogyózni és sportolni!
17/23 anonim válasza:
hátén nem tudom de én 170 cm vagyok és 52 kg és nem szeretnék 60 lenni mert az már sok lenne mutass már képet .
18/23 anonim válasza:
ha izmos vagy akkor nincs gond:) én is 60 kiló vagyok ehhez a magassághoz,de tegyük hozzá h több mint fél éve kondizom.
19/23 anonim válasza:
Én 166cm/55kg vagyok és kövérnek érzem magam.De pl. anyának leánykorában ezek voltak a méretei és baromi csinos volt!:)Szóval nem mindegy hogyan oszlik el rajtad a felesleg.
13/L
20/23 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hogyan oszlik el rajtad.
Én 170 cm vagyok és 53-54kg, és még ígyis lenne mit leadni.
De ha Te így érzed jól magad, akkor igen, ideális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!