Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a nőről?...

Mit gondoltok erről a nőről? Szép?

Figyelt kérdés

Főleg fiúk véleményét várom.

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. okt. 15. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

elég mű, az ilyen csajokról meg elég nehéz véleményt mondani. nézem, nézem, de csak azt látom, hogy ugyanolyan mint az összes többi megcsinált mű nő. így nemlehet normális véleményt mondani, mert nemjön semmi, amit leírhatnék.

26F

2009. okt. 15. 14:22
 2/12 anonim válasza:
100%
Sztem "műnők" mint újságba megcsinált beállított retusált csajok között átlagos.Ha csak úgy nézem csodaszép...Azért szívesen vetnék rá egy pillantást reggelről festék nélkül.
2009. okt. 15. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva? Hááát... szép-szép, de semmi olyat nem látok benne, ami miatt számomra vonzó is lenne, semmi kisugárzása nincs.

Szét van retusálva, az arca is tök átlagos lenne smink nélkül, a teste meg tipikus műnő-s.

Ezerszer dögösebb/kedvesebb/kacérabb/vonzóbb... stb csajokat és nőket lehet látni egy átlagos napon a metróban.

2009. okt. 15. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a harmadik vagyok: 28/F
2009. okt. 15. 14:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lány szemmel azt mondom szép.Lapos a hasa,amit irigylek :)Az első a harmadik és a negyedik képen látni,hogy photoshop-olva van,ami ad neki egy szoborszerű merevséget,mivel se egy szeplő se egy anyajegy,de még egy ránc sem,ami kicsit emberivé tenné,nincs rajta.Ettől érzi az ember igazán műnek,holott,ha megnézzük a melle igazi.Az arca felejthető,de szabályos vonások és szép fogak,úgyhogy összességében szép.Festék nélkül biztosan más lenne,de arról sosem lesz képünk,úgyhogy ezek alapján szerintem szép.
2009. okt. 15. 14:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Lány szemmel azt mondom h átlagos ... semmi extra nincs rajta, viszont szép a mosolya és a haja!
2009. okt. 15. 15:07
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
A 2. képen nagyon szép, a többin átlagos címlaplány.
2009. okt. 15. 15:48
 8/12 anonim ***** válasza:
17%
Avval egyetértek, hogy a retusálás miatt nem kelt természetes hatást, de van olyan kép, amin nincs sminkelve és retusálva. Szerintem ott szép. Amúgy az alakja miért mű? Ha valakin van 2kiló felesleg akkor annak már mondják itt, hogy innen-onnan fogyni kéne és túl kövér, ha pedig ki van dolgozva a teste és jó az alakja, az már mű?
2009. okt. 15. 19:02
 9/12 Thurston ***** válasza:
Címlapon, újságokban mindenki műnőnek tűnik. De aki látta a második képet, az nem tudom hogy mondhatja, hogy műnő. Az arca elég átlagos, de testével abszolút semmi probléma. Ki van dolgozva. Rettenetes.
2009. okt. 15. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
ohhh...a hollad Victoria Beckham, egy hülye r.ibanc, de szépnek szép,legalábbis a photoshopos képeken:D
2009. okt. 16. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!